Tgrt Haber
23 Haziran 2015 00:58

CHP'li vekillerden Kılıçdaroğlu'na tam destek

Kılıçdaroğlu, yarın yapılacak yemin töreni öncesi TBMM 25. Dönem CHP milletvekilleri ile Genel Merkez'de bir araya geldi.

CHP'li vekillerden Kılıçdaroğlu'na tam destek
chp, vekil,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın yapılacak yemin töreni öncesi TBMM 25. Dönem CHP milletvekilleri ile Genel Merkez'de bir araya geldi.Toplantıda, koalisyon ihtimallerinin ele alındığı, milletvekillerinin, koalisyon görüşmeleri sırasında alacağı kararlara yönelik Kılıçdaroğlu'na "tam destek" verdikleri belirtildi.

İKİ FARKLI AÇIKLAMA
Toplantı öncesi CHP'nin iki ayrı milletvekilinden koalisyon konusunda iki farklı değerlendirme geldi. CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, "AK Parti ve CHP'nin bu sürece bir 'dur' demesi lazım. Daha fazla Türkiye’yi hükümetsiz bırakmamak lazım" dedi.CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ise "Benim gönlüm AK Parti ile bir koalisyondan yana değil" şeklinde konuştu.Toplantının ardından Kılıçdaroğlu, milletvekilleriyle iftar yaptı.

BAYKAL'DAN AÇIKLAMA!
Baykal, CHP Genel Merkezi'nden ayrılırken, basın mensuplarını "Meclis Başkalığına" ilişkin sorusuna, "Bunları konuşmak için henüz erken, önce milletvekilleri yemin etsin" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...