Tgrt Haber
07 Temmuz 2017 15:15

CHP yürüyüşü trafiği kilitledi! Sürücüler isyanda

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde devam eden yürüyüş nedeniyle İstanbul'a girişte trafik kilitlendi.

CHP yürüyüşü trafiği kilitledi! Sürücüler isyanda
chp,yürüyüş,

Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için Ankara Güvenpark'tan başlattığı yürüyüşünün 23. gününe Kocaeli'nin Topçular mevkisinden başladığı yürüyüşte, İstanbul il sınırına ulaştı. Kılıçdaroğlu'nun güvenliği gerekçesiyle kapatılan yollar nedeniyle Gebze'den İstanbul girişine kadar uzun kuyruklar oluştu. Sıcak havada araçlarının içinde saatlerce beklemek zorunda kalan vatandaşlar isyan etti.

CHP yürüyüşü trafiği kilitledi! Sürücüler isyanda
YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI

Güvenlik gerekçesiyle, D-100 Çayırova TEM bağlantı yolundan Tuzla İçmeler Köprü'ye kadar Kuzey yol ve Kuzey yan yolu (İstanbul istikameti) ve bu yola çıkan tüm bağlantı yolları ve D-100 Pendik Tersane Köprü'den D-100 Çayırova TEM bağlantı yoluna kadar olan Güney yolun tamamı (Kocaeli istikameti) ve Güney yola çıkan bütün bağlantı yolları trafiğe kapatıldı.

SÜRÜCÜLER İSYAN ETTİ

Sürücüler, polis tarafından  alternatif yollara yönlendirilirken açık yollarda uzun kuyruklar oluştu. Özellikle kamyon ve TIR sürücüleri yürüyüş nedeniyle yolun kapalı olmasını korna çalarak protesto etti.

CHP yürüyüşü trafiği kilitledi! Sürücüler isyanda

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...