Tgrt Haber
13 Mart 2017 16:39

CHP'den istifa eden 40 kişi AK Parti'ye üye oldu

Kilis'te, CHP'den istifa eden 40 kişi, düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı.

CHP'den istifa eden 40 kişi AK Parti'ye üye oldu
chp,ak parti,üye,

AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nda gerçekleştirilen törende, CHP  yönetiminden istifa eden 40 kişiye yeni rozetlerini AK Parti Kilis  milletvekilleri Reşit Polat ve Hilmi Dülger ile İl Başkanı İzzet Toprak taktı.
 
İl Başkanı Toprak, yaptığı konuşmada, CHP yönetiminden istifa eden bir  grup vatandaşın AK Parti'ye katılım sağladığını belirtti.
 
Bugünkü meselenin siyaset ve parti meselesi olmadığını ifade eden  Toprak, şunları kaydetti:
 
"Arkadaşlar, ülkenin ve çocuklarımızın geleceği için özellikle de son  2 günde artan insani baskının üzerine partimize katılım sağladılar. Doğrunun,  gerçeğin AK Parti'de, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde olduğunu anladıkları için  buradalar. Bugün Avrupa'nın lalesi Hollanda'da olan işler bugünün meselesi değil.  Bunlar geleceğin meselesi. Gelecekte büyük ve güçlü Türkiye'yi görüyorlar. Bütün  dertleri, davaları bu. Vatandaşımızı o kurt köpeğine ısırtan insan, köpeği  aşağılamak istemiyorum ama ondan daha alt seviyede bir canavardır.. Bunun cevabını  Türkiye verecektir. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye gerekeni yapacaktır.  Bu konuda teşkilat olarak kanımızın son damlasına kadar ülkenin ve reisimizin  yanındayız."
 
CHP'den istifa ederek AK Parti'ye üye olan Selçuk Karlangıç da bir  insanın doğru yolda bulunup bulunmadığını kötü insanların yönüyle anladığını  belirterek, "PKK, HDP, CHP, Amerika ve Avrupa'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a düşman  olduğunu" söyledi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a düşman olanların kendilerine dost  olamayacağını ifade eden Karlangıç, "Onların düşmanı bizim dostumuz olacak.  Dolayısıyla AK Parti, Sayın Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerimiz ve bu  teşkilata gönül veren herkes bizim dostumuz. Bundan sonra biz de dostlarımızın  yanında olacağız." diye konuştu.
 
Şemsi Arslan da CHP'nin şimdiye kadar yürütmüş olduğu politikasını  yanlış bulduğu için AK Parti'ye geçmeye karar verdiğini belirterek, Türkiye'nin  geleceği adına böyle bir karar aldığını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...