Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ocak 2018 12:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bahçeli ile bir araya gelir konuşuruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, 'Bahçeli ile bir araya gelir konuşuruz. Bahçeli'nin yerli ve milli bir duruşu var.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bahçeli ile bir araya gelir konuşuruz
erdoğan,,bahçeli,

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Bahçeli ile bir araya gelir konuşuruz. Bahçeli'nin yerli ve milli bir duruşu var. Sizlere Meclis çalışmanız da verimli bir hafta diliyorum. Bütçe maratonundaki dirayetiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar katıldığımız ile kongrelerimizin sayısı 15'i buldu. Sayın Başbakanımız da farklı illerde kongrelere katıldı. Bu hafta sonu da Elazığ, Bingöl, Tokat kongrelerimizde milletimiz ile kucaklaşacağız. Bu yılın eylül ayı gibi planladığımız büyük kongremiz için hazır hale gelmiş olacağız.

SIRA TERÖR KORİDORUNU ÇÖKERTMEYE GELDİ

Mahalli idareler ile milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine mücadelemizi tazelemiş olarak gireceğiz. 2015 yılındaki seçimlerle mukayese edilemeyecek oranlarda büyük bir coşku ve heyecan göze çarpıyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki illerimizdeki samimi ilgiden memnuniyet duydum. Çukur eylemleri, 16 Nisan halk oylaması ve Kuzey Irak'taki gelişmeler sırasında gösterdikleri sağlam duruş, bölgedeki kardeşlerimizin samimiyetlerinin ifadesidir. Sıra bölücü örgütün Suriye terör koridoru oluşturamasını çökertmeye gelmiştir. Tüm sınır boylarını güvene kavuşturarak bu süreci tamamlayacağız.

NET UYARI: HERKES AĞZINI AÇMADAN ÖNCE...

Geçmişte partimiz çatısı altında olup da bugün dışarıda başka havalarda gezen hiç kimsenin partimizle ilgili söz söylemeye hakkı yoktur. Herkes ağzını açmadan önce nerede bulunduğuna dikkat etmelidir. Bunlar AK Parti olarak milletimizle birlikte verdiğimiz hayati mücadelede en küçük desteklerini görmediğimiz, karşı saflarda silüetleri beliren kişilerdir. Bununla ilgili sesiniz çıkmayacak, evet-hayır referandumu yapılıyor, bakıyorsunuz birileri de 'hayır' için kampanya yürütüyor. Kulislerde, şurada burada. Şimdi de kendilerinde söz hakkı görüyorlar. Kusura bakmasınlar. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...