Tgrt Haber
23 Aralık 2016 16:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan çok kızdı: Bunlar ne akılsız adamlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tire'deki açılış töreninde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan çok kızdı: Bunlar ne akılsız adamlar!
Başbakan binali yıldırım,,cumhurbaşkanı Erdoğan,

İşte o konuşmadan satır başları

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Günümüz kutlu, geleceğimiz aydınlık olsun. Biz bugüne kadar hiçbir gücün karşısında eğilmedik.Terör belasına karşı yola devam edeceğiz. İstedikleri kadar terör estirsinler bu milleti bölemeyecekler.

BUNLAR NE AKILSIZ İNSANLAR

Bakınız, İstanbul'da bir terör eylemi oldu, Kayseri'de bir terör eylemi oldu, Rusya büyükelçisine bir suikast düzenlendi, El-Bab'da 16 şehidimiz var. Biz bir ölür, bin diriliriz. El-Bab'da bini aşkın DEAŞ'lı öldürüldü. Bizim dünyayı kurtarmak gibi bir derdimiz yok ama benim Kilis'ime saldıranlarla hesabım var. Bunlar ne akılsız insanlar ya, benim 56 vatandaşım şehit ediliyor, utanmadan, sıkılmadan dünyayı biz mi kurtaracağız diyorlar.

BİZE DOKUNAN KARŞILIĞINI ALIR

Bize kimse diplomasi dersi vermesin, biz dersimizi biliyoruz. Canımız acıyor ama bize dokunan hesabını iyi yapsın, karşılığını alır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...