Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Nisan 2015 15:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan‘dan Wilma Elles‘e vatandaşlık sözü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seka Film Platosu’nu da ziyaret ederek Filinta dizisi oyuncuları ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan‘dan Wilma Elles‘e vatandaşlık sözü
cumhurbaşkanı erdoğan,wilma elles,

Dün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6. açılış bayramı programına katılarak toplam 195 eserin toplu açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışın ardından Seka Film Platosu’nda çekimleri devam eden Filinta dizisinin setini ziyaret etti. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte seti gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seka Film Platosu hakkında dizinin yapımcısı Serdar Öğretici’den bilgi aldı.
Filinta setinde oyuncularla da yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dizide Anita von Wilhelm karakterini canlandıran Alman oyuncu Wilma Elles’e de vatandaşlık sözü verdi. Dizinin Alman oyuncusu Wilma Elles'e, “Siz gerçekten yabancı mısınız yoksa rol icabı mı oynuyorsunuz?” sorusunu yönelten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Artık Türk sayılırım. Temmuz ayında Türk Vatandaşlığına geçmeyi bekliyorum” şeklinde cevap aldı. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hemen hallederiz o konuyu" diye yanıt vererek oyuncu Wilma Elles’e vatandaşlık sözünü de verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...