Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ocak 2018 13:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepsinin üzerinden silindir gibi geçeriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da yeni proje açılışlarında bir konuşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hepsinin üzerinden silindir gibi geçeriz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepsinin üzerinden silindir gibi geçeriz
erdoğan,cumhurbaşkanı

 

Kasımpaşa Tüneli açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan önemli açıklamalar;

"Sevgili İstanbullular. Değerli kardeşlerim. Sizleri hasretle muhabbetle selamlıyorum. Ferhat gibi dağları tepeleri delerek dünyanın incisi bu güzel şehri daha yaşanabilir hale getirmenin gayreti içerisindeyiz.

"Açılışını yaptığımız, semtimin en hassas noktası diyebileceğim Kasımpaşa Tüneli'nin ülkemiz, milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İstanbul'a kazandırdıkları bu hizmet için Başbakan Binali Yıldırım'a, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'a, eski büyükşehir belediye başkanımız Kadir Topbaş'a, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a ve yüklenici firma yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Tek İstanbul sevdalısı biz değiliz, sanatçılar en güzel eserlerini İstanbul için vermiştir.

Kaderimin Kasımpaşa ve İstanbul'da yazılmış olmasından çok bahtiyarım. Belediye başkanı olarak bizi seçtiğiniz günden itibaren milletimize hizmet ettik."

BİZ İSTİKBALİMİZİ GARANTİ ALTINA ALMA PEŞİNDEYİZ

Biz sadce iistikbalimizi garanti altına alma peşindeyiz. Bunlar dinsiz, kitapsız, Allahsız terör örgütleri. Bunların patronu olan PKK'yı terör örgütü kabul edenler PYD, YPG'yi silahla beslediler. DEAŞ da aynı şekilde. Camiileri yakıyor. Vatandaşlarımızı şehid ediyor.

AYNI ŞEYLER BURADA OLSA...

Almanya'da, Belçika'da vatandaşlarımıza saldırıyorlar. Neyi bekliyorlar müdahale etmek için? Aynı şeyler Türkiye'de olsa dünyayı ayağa kaldırır bunlar. Burada bir kiliseye saldırı olsa benim polisim bunu seyretse dünya buna ne der?

HEPSİNİN ÜZERİNDEN SİLİNDİR GİBİ GEÇERİZ

Terör örgütünün adı ne olursa olsun gözünün yaşına bakmayız. Allah'ın izniyle hepsinin üzerinden de silindir gibi geçeriz. 8 gün içerisinde hamdolsun 394 teröristi etkisiz hale getirdik. Ve Özgür Suriye Ordusu ve askerlerimizden 16 kaybımız var.

ISLANMAK İSTEMİYORSANIZ YAĞMURUN ALTINDA DURMAYACAKSINIZ

Bunlar hem teröristin yanında durup hem aman bizimkilere bir şey olmasın demek suretiyle kendilerine göre istikamet çiziyorlar. Islanmak istemiyorsanız yağmurun altında durmayacaksınız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...