Tgrt Haber
20 Ağustos 2018 10:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk talimatı verdi!

Kongrede parti vitrinini yenileyen ve MYK’da önemli değişikliklere imza atan Başkan Erdoğan’ın ilk talimatı yerel seçim çalışmalarına hız vermek oldu. Öncelikli hedef bütün büyükşehirleri kazanmak. .

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk talimatı verdi!
erdoğan,talimat

AK Parti'de önceki gün gerçekleştirilen 6. Olağan Büyük Kongre'de partideki değişim tamamlandı.

AK Parti'de yeni hedef Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da talimatıyla mahalli idareler seçimleri.

BAŞKAN ERDOĞAN İLK TALİMATI VERDİ
AK Parti'nin hedefi 30 büyükşehrin hepsini kazanmak. AK Parti kongresinde parti vitrinini yenileyen Başkan Erdoğan'ın yakın çalışma arkadaşlarına ilk talimatı da yerel seçim çalışmalarına hız vermek oldu. Kongrenin ardından yenilenen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ve Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) aynı gün toplayan Başkan Erdoğan, 1 yıldan az kalan yerel seçimler için AK Parti'nin tüm teşkilatlarıyla sahaya inmesini istedi. AK Parti'de yerel seçim çalışmaları kongreden çok önce başlamıştı. Anketlerle vatandaşın nabzını tutan AK Parti, hem kendi belediyelerinin hem de rakip belediyelerin performansları ve vatandaşta karşılığını ölçmeye başladı. Yine kendi belediye başkanlarının ortaya koyduğu icraatler, vaatlerinin ne kadarını gerçekleştirdikleri, vatandaşla diyaloglarının nasıl olduğu araştırılan diğer başlıklar arasında. AK Parti aday belirlemede teşkilatların da görüşünü alacak. Teşkilatlarda sandıklar kurulacak, adaylarla ilgili temayül yoklaması yapılacak. AK Parti özellikle kılpayı kaçırdığı belediyelerle ilgili özel bir çalışma yürütecek. Bu kapsamda o ile yönelik özel yatırımlar, projeler üretilecek.

Kaynak: Sabah

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...