Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Nisan 2017 12:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan koltuğunu devretti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Yiğit Türk'e devretti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan koltuğunu devretti
cumhurbaşkanı erdoğan,külliye,koltuk,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye'de çocukları kabul ediyor. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı koltuğunu 4'üncü sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Yiğit Türk'e bırakıyor.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koltuğuna oturan Yiğit Türk, "Bugün Gazi Meclis'imizin açılışı, kendi iradesiyle başlattığı mücadelenin yıl dönümüdür. Bizlere, milli irade ve demokrasi armağan eden 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, şehitlerimizin geride bıraktıkları çocuklarıyla kardeş olduğumuzu belirtmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise şunları söyledi;

"Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Tüm yavrularımızın gözlerinde öpüyorum. Sizler bizim güvencemizsiniz. Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu konuşma çok çok güzeldi. Kandilinizi kutluyorum, bayramınızı kutluyorum. Bugün 2 bayramı bir arada yaşıyoruz."

CUMHURBAŞKANI AK PARTİ'YE DÖNECEK Mİ?
 
Düzenlenen törende gazeteciler Küçük Cumhurbaşkanına kritik sorular sordu.Yiğit Türk, 'AK Parti'ye dönmek istiyor musunuz' sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da desteği ile 'Neden olmasın, yasa bu hakkı vermiş' cevabını verdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...