Tgrt Haber
27 May 2016 15:17

Erdoğan, 'Bunlar haysiyet celladıdır kan emicidir'

Erdoğan, 'Bunlar, Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi'nde Cumhurbaşkanına ve milletvekillerine küfredecek kadar alçaldılar. Çünkü bunlar haysiyet celladıdır, bunlar kan emicidir, kan.' dedi.

Erdoğan, 'Bunlar haysiyet celladıdır kan emicidir'
cumhurbaşkanı erdoğan ahilik,

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim hayata geçirdiğimiz projeleri bunlar hayal dahi edemezler, farkımız bu. Bunlar, Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi'nde Cumhurbaşkanına ve milletvekillerine küfredecek kadar alçaldılar. Bunlarda ahlak diye bir şey yok, bunlarda haysiyet diye bir şey yok. Çünkü bunlar haysiyet celladıdır, bunlar kan emicidir, kan." dedi. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir'de Ahilik Haftası kutlama programında konuştu.
'Bunların terör örgütü olarak tescilini de gerçekleştireceğiz'
 Erdoğan, "(Legal görünüm altındaki illegal terör örgütü) dedik, Fetullahçı Terör Örgütü olarak tavsiye kararını aldık ve hükümete gönderdik. Şimdi hükümetten de Bakanlar Kurulu kararını bekliyoruz ve bunların terör örgütü olarak tescilini de gerçekleştireceğiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...