Tgrt Haber
15 May 2018 21:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri ile İsrail katliamını görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuveyt Emiri Es-Sabah ile Gazze'de yaşanan katliamı görüştü. Erdoğan ve Kuveyt Emiri İslam ülkelerinin ortak tavır almalarının önemini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri ile İsrail katliamını görüştü
kuveyt,,erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmede, Filistin’deki son gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah, ABD'nin Tel Aviv büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasına ve İsrail askerlerinin Filistinli göstericileri hedef alan saldırılarına karşı İslam ülkelerinin ortak tavır sergilemelerinin önemini vurguladılar. Konunun Birleşmiş Milletler’in gündemine de taşınacağına değinilen görüşmede, İslam İşbirliği Teşkilatı’nın Cuma günü İstanbul’da yapacağı olağanüstü toplantı hakkında fikir teatisinde de bulunuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...