Tgrt Haber
17 Şubat 2018 14:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Milletimiz onları tekmeledi tokatladı'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Afyonkarahisar 6. Olağan İl Kongresi’nde konuştu. Gezi dediler başaramadılar. 15 Temmuz dediler başaramadılar. 'Milletimiz onları tekmeledi tokatladı.' dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Milletimiz onları tekmeledi tokatladı'
erdoğan,cumhurbaşkanı

Halk oylamasından yaklaşık 1 ay önce 15 Mart'ta buraya geldiğimde verdiğiniz sözü tutunuz. Afyon yola çıktığımızdan beri bizi hiç yalnız bırakmadı. Sizlere teşekkür ediyorum.

"MİLLETİMİZ ONLARI TEKMELEDİ TOKATLADI"

Gezi dediler başaramadılar. 15 Temmuz dediler başaramadılar. Milletimiz onları tekmeledi tokatladı. Bizler 17 yıldır el ele verip nice dağları ve ovaları aştık. Ülkemizi yoksulluktan, umutsuzluktan çıkardık. Ekonomisi ve dev yatırımları ile ilerilere taşıdık. Gönül coğrafyamızdaki tüm kardeşlerimize el uzatmaya çalışıyoruz. Mazlumlara açtığımız kollarımızı kapatmadık kapatmayacağız.

ERDOĞAN'DAN KZILELMA MESAJI

Mehmedimiz ile beraber Afrin'e yürüyoruz. Korkakla zafer anıtı dikemez. Mehmedimiz düğüne gidiyoruz diyor. Mehmedimiz Kızılelma diyor. Kızılelma biten bir nokta değildir sonsuzluktur. Son nokta Allah'ın izni ile şehadettir.

"AFYONKARAHİSAR BÜYÜKŞEHİR OLMA SINIRINA GELMİŞTİR"

Afyonkarahisar büyükşehir olma sınırına gelmiştir. Böyle giderse 2019'da büyükşehir olur. Ben inanıyorum Afyon bir sonraki seçime büyükşehir statüsü ile girecek.

AFYONKARAHİSAR-ANKARA YOLU 2019 EYLÜL'DE

Aslında bu kongreyi bugün burada yapmayacaktık. İnşallah 1-2 ay içinde kapalı spor salonumuz bitiyor. 40 adet tesisi şehrimize kazandırdık. Toplu konut ile şehrin çehresini değiştirdik. Afyon'un adeta çehresini değiştirdik. Afyon'u gerçek anlamda yolların kavşağı haline getirdik. Bölünmüş yol uzunluğunu 10 kat arttırdık. Halen 5 ayrı bölünmüş yol projesinin inşaatı sürüyor. Hızlı tren hattının inşaası sürüyor. Çok ciddi bir kalkınma sürecini devam ettiriyoruz. Allah'ın izniyle kardeşlerim Afyon Ankara hattını 2019'un Eylül'ünde açmanın gayreti içindeyiz. 2019 mahalli seçimlerinde Afyonkarahisar'dan çok büyük destek bekliyoruz. Sadece Afyon'un içinden değil taa Belçika'dan Almanya'dan ses gelsin istiyoruz. 2019'da yüzde 65'in çok daha üzerinde bir oy oranı bekliyoruz. 2019'a kadar çalmadık kapı bırakmamaya hazır mıyız? Ses biraz az geldi bana... Hazır mıyız? Afyonkarahisar kararını vermiştir.

"BİZİM BAŞARIMIZ ÜLKEMİZİN BAŞARISIDIR"

40 adet tesisi şehrimize kazandırdık. Toplu konut ile Afyon'un adeta çehresini değiştirdik. 2019'a kadar almadık gönül bırakmayacağız.

AK Parti'nin kaderi milletimizin kaderi ile iç içe geçmiştir. Bizim her başarımız milletin başarısıdır. Bizim başarımız ülkemizin başarısıdır. Yaşadığımız her hadise sorumluluğumuzun büyüklüğünü bir kez daha hatırlatıyor. Türkiye, sınır boylarında verdiği mücadele ile daha da güçlenerek yoluna devam ediyor.

"MEHMETÇİK'E SELAM OLSUN"

Her mensubunu Mehmetçik olarak gördüğümüz kahraman ordumuzu selamlarımızı gönderiyoruz.

Harekatın başlangıcından bu yana 1595 terörist etkisiz hale getirildi. 31 Mehmedimiz, 60 ÖSO toplam 91 şehidimiz var. Bi ne karnından konuşanlardan ne de lafı eğip bükenlerden olmayacağız. Doğru bildiklerimizi muhataplarımıza ifade ettik.

Bizi oyalayan ve sonra dışlayan sinsilikleri unutmadık. Desteklerini açıklayan ile söylenen yalanları da elbette unutmayacağız. Bize tuzak kuranların kendi tuzaklarına düşeceklerine inanıyoruz.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 2001'de partisinin siyaset sahnesinde yola çıktığı şehir olan Afyonkarahisar'da il kongresi öncesi halka hitap etti. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

HAREKATIN SÜRESİ İÇİN TARİH VEREMEM

"Afrin operasyonunda Mehmetçik 300 kilometrelik alanı almış durumda. Türkiye'ye sığınan 3,5 Milyon Suriyeli kardeşimizin ülkelerine dönmesi için gayret ediyoruz. Suriye'nin topraklarında gözmüz yok. Harekatın süresi ne kadardır tarih veremem. İşte onların ülkelerinde yaşaması için çalışıyoruz. Bizim topraklarımızda, konteynerlerde değil kendi ülkelerinde. Ama destek olan var mı? Yok! Her geçen gün zafere yaklaşıyoruz";

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...