Tgrt Haber
26 May 2018 21:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Polislerimizin emeklilik ek göstergesini arttırıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Polislerimiz emeklilik ek göstergelerinde 3 bin 600’e çıkarıyoruz. Böylece ülkemiz için fedakarca görev yapan polislerimizi verdikleri emeğin karşılığında emekliliklerinde almalarını sağlıyoruz. Yüksek öğrenim mezunlarında emekli olduklarında alacağı maaşlarda yüzde 21 civarında artışa gitmiş oluyoruz. 25 hizmet yılı üzerinden hesaplandığı zaman net 533 liralık emekli ikramiyelerinde 17 bin liralık bir artış meydana geliyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Polislerimizin emeklilik ek göstergesini arttırıyoruz
erdoğan,müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Polis Teşkilatı ile iftar' programında iftar sonrası Polis Teşkilatı mensuplarına seslendi.

Erdoğan konuşmasında ''Güvenlik birimlerimizin kritik noktalarına sızan hain yapı istihbarat elemanlarımızın ifşasından karartma operasyonlarına kadar terörle mücadeleyi akamete uğratacak pek çok eyleme başvurdu. Siyasi suikastler dahil sayısız provokasyona teşebbüs etti. Toplumun farklı kesimlerini karşı karşıya getirmeye çalıştılar. Marjinal yapılardaki elemanları kullanmaktan çekinmediler.

7 Şubat MİT krizinden 15 Temmuz'a bu sancılı dönemde ciddi sıkıntılar yaşadık. Milletimizi şerefi ve aklını vicdanını Pensilvanyaya kiraya vermeyen polisimizin ve yargı mensubumuz sayesinde atlatmayı başardık. Yeminine sadakat gösteren tüm polislerimize teşekkür ediyorum'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ''FETÖ ile mücadele ederken intikam değil adalet duygusu ile hareket ettik, 15 Temmuz sonrası terörle mücadeleden asayişe kadar başarı çıtası yukarıya taşındı'' dedi.

POLİSLERE ZAM MÜJDESİ

Erdoğan, Yükseköğretim mezunu polislerimizin emekli olduklarında alacakları emekli maaşlarında % 20 ye kadar artış olacağı bilgisini de verdi. Emekli ikramiyelerinde artış olacağını belirten Erdoğan, hizmet süresi uzadıkça rakamların artacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı, polislerin emeklilik ek göstergelerinin 3 bin 600'e çıkarılacağını açıkladı.

Emniyet mensuplarına ''Propoganda dönemi ve seçim gününde herhangi bir zaafiyete müsade etmeyeceğinize ben inanaıyorum'' diyerek seslenen Erdoğan, ''Türkiye adil şeffaf seçim gerçekleştirme konusunda başarısını ispatlamıştır, buna gölge düşürmedik 24 Haziran seçimlerinde de aynı demokratik olgunluğu göstereceğinize inanıyorum'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...