Tgrt Haber
24 Kasım 2017 16:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump'la görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştüğü bildirildi. Görüşmede Soçi'deki üçlü zirve, Suriye krizi ve bölgesel sorunların ele alındığı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump'la görüştü
trump,erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştüğü bildirildi. Görüşmede, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Soçi'deki üçlü zirve ile Suriye krizinin ele alındığı belirtildi. Ayrıca, Erdoğan ve Trump'ın bölgesel sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunduğu ifade edildi.

VERİMLİ BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmenin verimli geçtiğini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump'la görüştü

TRUMP AÇIKLAMIŞTI

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüşeceğini açıklamıştı.

"ORTA DOĞU'YA GİRMEK HATAYDI"

Trump, şahsi Twitter hesabından yayınladığı mesajda "Orta Doğu'da başıma kalan bu kargaşayı çözmek üzere (ABD saatiyle) bu sabah Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüşeceğim. Bu işi çözeceğim ama en başında hayatlar ve dolarlar (6 trilyon) kaybetmemiz hataydı" diye yazdı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...