Tgrt Haber
16 Aralık 2017 16:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Utanmadan oradan talimatlar gönderiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimse kalkıp da paralel devlet şu bu demesin. O zaman Pensilvanya'da ne işin var. Utanmadan oradan talimatlar gönderiyor. Acırsanız acınacak hale gelirsiniz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Utanmadan oradan talimatlar gönderiyor
erdoğan,,cumhurbaşkanı,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova Kongresi öncesinde halka hitap etti.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Yola çıkarken bir şey söylemiştik uzun ince bir yoldayız. Gideceğiz inşallah. Hizmet yarışında engel olmaya çalışanlar bir netice alamadılar.

KOSKOCA OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ'NÜ GÖRMÜYORSUN
İstanbul'dan arabana bin 1 buçuk saatte Bursa'da. Kardeşlerim biz onlara kulak asmadık onların gözü var onlar görmüyor. Koskoca Osmangazi Köprüsü'nü görmüyorsun.

110 ÜNİVERSİTESİ OLAN TÜRKİYE VAR
Kardeşlerim bizler sizi Allah için seviyoruz. Enerji, ulaşım, turizm hepsi aldı başını gidiyor. 110 üniversitesi olan Türkiye var.

GEÇMİŞLE KIYASLANMAYACAK BİR ALIM VAR
Sınıflar da öğretmen açığımız olmasın diye uğraşıyoruz. Her yıl aldığımız öğretmenlere baktığınızda geçmişle kıyaslanmayacak bir alım var.

RABİA'YI UNUTMAYACAĞIZ
Biz Rabia'yı unutmayacağız. Rabia'da ne var Tek millet, tek bayrak, tek vatan vardır.

YÜZLERCE TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Şimdi bazı soysuzlar çıktı parsellemek istiyorlar. Ne oldu bir hafta için de yüzlerce teröristler öldü. Askerlerimiz F-16 oldu onların üzerine gitti ve onları açtıkları çukurun içine gömdüler. Şimdi onlar kaçıyor biz kovalıyoruz.

UTANMADAN TALİMATLAR GÖNDERİYOR
Kimse kalkıp da paralel devlet şu bu demesin. O zaman Pensilvanya'da ne işin var. Utanmadan oradan talimatlar gönderiyor. Acırsanız acınacak hale gelirsiniz.

BUNLARDA ÇEVRECİLİK DİYE BİR ŞEY YOK
14 ay sonra Yerel Seçimler var. Hedef Yalova'yı gerçek sahiplerine emanet etmektir. Bunlarda çevrecilik diye bir şey yok. Gereken dersi 2019 Mart ayında vermek için hazır mıyız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...