Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ekim 2018 19:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir sayfa açacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da AK Parti İl Başkanlığı Teşkilat Yemeği'nde konuştu. Erdoğan, "2019 Mart'ta ortak geleceğimizde yeni bir sayfa açacağız. Diyarbakır'da en isabetli adaylarla seçime girecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir sayfa açacağız
erdoğan,diyarbakır

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

- 40 yıllık siyasi hayatımızda gördüğüm; çok çalıştığınızda oyunu alamayacağınız kimse yoktur. 
 
- Bizim hiçbir zaman kişilerle şahıslarla isimlerle işimiz olmadı. Biz hep milletimizin yolunu takip ettik. Ülkemizin ve milletimizin ihtiyaçları kapsamında en isabetli adaylarla seçime girecek, Allahın izniyle neticeyi de alacağız.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sur'da incelemelerde bulundu
 
-2019 Mart'ta ortak geleceğimizde yeni bir sayfa açacağız. En isabetli adaylarla seçime girecek, Allah'ın izniyle seçimi alacağız Her seçimi bir imtihan olarak yaşadık. Kimi zaman iftiralarla, kimi zaman kirli ittifaklarla, kimi zaman provokasyonlarla üzerimize geldiler. Ama vesayetin pençesinden kurtardığımız Türkiye'yi darbecilerin de insafına bırakmadık.

-Üzerimize kur, faiz, enflasyon ile yüklendiler. İşleri yoluna koymak elbette kolay değildi. Eski dönemlerde böyle durum felaketle sonuçlanırdı. Gereken tedbirleri aldık, mekanizmaları oluşturduk, irtibatları kurduk ve durumu kısa sürede kontrol altına aldık. Dış saldırılar kadar içerideki fırsatçılar da canımızı sıktı. Biz bu sıkıntıyı çözdük, çözeriz ama fırsatçılık yaparak ülkemizi adeta can evinden vuranları da unutmayız. Önceliğimiz üretimi, ihracatı, istihdamı yeniden şaha kaldırmak. İhracatta çok iyi gidiyoruz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...