Tgrt Haber
12 Mart 2017 23:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beğeni alan İstiklal Marşı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü dolayısıyla sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan son derece anlamlı bir mesaj paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beğeni alan İstiklal Marşı mesajı
erdoğan, istiklal marşı,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal Marşı'nın kabulünün 96. yıldönümü sebebiyle resmi Twitter hesabından açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstiklal Marşı'nı okuduğu videosunu da yayınladı. İşte Erdoğan'ın açıklamaları: İstiklal Marşımızın kabulünün 96. yıl dönümünde, Mehmet Akif Ersoy ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle, minnetle anıyorum. İstiklal Marşı bizim milli mutabakat metnimizdir. İstiklal Marşı dün de bugün de elinde bayrak, dilinde tekbirle vatanını savunan insanımızın üzerinde ittifak ettiği mümtaz bir metindir.

"TÜRKİYE'Yİ DAHA GÜÇLÜ YARINLARA TAŞIMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Millet olarak İstiklal Marşı gibi bir metne sahip olduğumuz için ne kadar gurur duysak, ne kadar şükretsek azdır. İstiklal Marşımızın vermiş olduğu ruhla, Türkiye'yi inşallah hep birlikte 2023 hedeflerine ve daha güçlü yarınlara taşımaya devam edeceğiz. İşte Erdoğan'ın paylaşımları:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beğeni alan İstiklal Marşı mesajı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...