Tgrt Haber
20 May 2018 15:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş suikast ihbarı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek'te düzenlediği ortak basın toplatısında gazetecilerin sorularını cevapladı. Gazetecilerin "Balkanlarda size yönelik bir suikast ihbarı olduğuna yönelik iddialar var" sorusuna, "Bu tür tehditler bizi yolumuzdan alıkoymaz" cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş suikast ihbarı açıklaması
erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi Boşnak Lideri Bakir İzzetbegoviç ile ortak basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı sırasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan, bir gazetecinin suikast iddialarıyla ilgili sorusunu şu ifadelerle cevapladı:

"Suikast ihbarı bana geldi. Geldiği için de buradayım. Bu tür tehditler bu tür operasyonlar bizi bu yoldan alıkoymaz. Biz yola çıktığımız zaman yolumuza devam ederiz. Burada Avrupa'nın farklı yerlerinden gelen insanlar görmek buluşmak istedikleri lideri burada göremediklerinde, bu benim için doğru olur mu? Bizim planımız çok farklı bir plandır, yolumuza çıktığımız zaman devam ederiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...