Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Nisan 2018 21:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Gönlüm Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarışta olmasını istiyor. Başkasını aramasına gerek yok kendisi meydana çıksın." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu açıklaması
erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Gönlüm şahsen ana muhalefetin başındaki zatın burada olmasını ister. Yarışa girsin. Bazen o kadar ileri özgüven ile oluyor ki, o zaman hiç endişe etmesin başkasını aramasına gerek yok. Kendisi meydana çıksın. Milletin ona ne kadar oy vereceğini görmesinde fayda var. Yüzde 40 dedi, yüzde 25 oralarda kaldı. Hadi gel, cumhurbaşkanlığı noktasında aday ol. Bak bakalım millet ne kadar oy veriyor görelim. Bunun dışında diğerlerini konuşmayı teferruat olarak, zaman israfı olarak telakki ediyorum. Buyur meydan aday ol, bu meydanda nasibin nedir bunu gör” dedi.

İYİ Parti açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti’nin seçime katılıp katılmamasıyla ilgili, “Yüksek Seçim Kurulu ile Yargıtay Başsavcılığının müşterek yapacağı görüşmelerin, bugün görüşmeleri olacaktı. Oranın vereceği karar neyse o karar saygı duymaması lazım. O noktada bizim sıkıntımız söz konusu değil” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...