Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 May 2017 17:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Kulüpler Şampiyonluğunu elde eden VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nı kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik
cumhurbaşkanı erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Kulüpler Şampiyonluğunu kazanan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nı kutladı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın Dünya Kulüpler Şampiyonu olması dolayısıyla, VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Dermen'e bir tebrik telgrafı gönderdi.

BAKAN KILIÇ'TAN TEBRİK MESAJI

Bakan Kılıç, Japonya'nın Kobe kentinde gerçekleştirilen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Brezilya'nın Rexona-Sesc takımını 3-0 yenerek kupayı kazanan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı için kutlama mesajı yayımladı.

Kılıç, ayrıca VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren'i telefonla arayarak tebrik etti. Şampiyonayla ilgili bilgiler de alan Bakan Kılıç, yayımladığı mesajında ise şu ifadeleri kullandı:

"Organizasyonun finalinde Rexona Sesc'i büyük bir farkla yenerek dünya şampiyonu olan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nı tüm kalbimle kutlarım. Şampiyonlukta emeği geçen sporcuları, teknik kadroyu ve VakıfBank Spor Kulübü'nü tebrik ediyorum. Uluslararası müsabakalarda temsilcilerimizin elde ettikleri başarılar bizleri gururlandırıyor. VakıfBank'a bizlere yaşattıkları gurur ve sevinç için bir kez daha teşekkür ediyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...