Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Kasım 2016 11:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trump yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD başkanlık seçimlerini kazanan Trump hakkında ilk konuşmasını yaptı.ABD'de yapılan seçim, temel hak ve özgürlükler noktasında hayırlı adımların atılmasına vesile olur. Amerikan halkının bu tercihini hayra yormak ve başarılarla dolu bir gelecek temenni ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trump yorumu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trump, ABD,abd seçim,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,16. MÜSİAD EXPO ve 20. Uluslararası İş Forumu Kongresi'nde konuştu. Erdoğan Batı'yı uyararak, "Dokunulmazlıklar kalktıktan sonra yargı üzerine düşeni yapıyor. Bu bumerang gibi sizi vuracaktır ve çok kötü vuracaktır" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;
 
*Çanakkale 1915 Köprüsü'nün temelini 18 Mart'ta Çanakkale Zaferi'nin 101. yılında atmayı planlıyoruz. 
 
* Malum yapının Afrika'daki faaliyetlerini ortadan kaldırmak için MÜSİAD devletle birlikte adım atmalıdır. 
 
* Dokunulmazlıklar kalktıktan sonra yargı üzerine düşeni yapıyor. Bu bumerang gibi sizi vuracaktır ve çok kötü vuracaktır.
 
* Bir tarafta PKK terör örgütü diyeceksin diğer taraftan teröristlere AP'nin koridorlarında yer vereceksin. Müzakereler gözden geçirilmeli diyorlar, bir an önce geçirin. Ama nihai kararınızı verin. 
 
* Bizim arkamızda PYD var dediniz, gelsin kurtarsın. Bizim arkamızda terör örgütü yok, halk var hak var. 
 "İBRETLİK"
 * Suriyeli ve Afrikalı göçmenlere yönelik tutumun Batı'nın gerçek yüzünü ifşa etmesi bakımından ibretlik olduğunu düşünüyorum.
 
* Utanmadan bize Nazi benzetmesi yapıyorlar. Nazi zihniyeti Doğu'da değil Batı'da ortaya çıkmıştır.
 
* Siyasi sığınmacı adı altında terör destekçilerine değil Afrika, Suriyeli mültecilere kucak açın. katilllerin destekçisi siyasiler hesap vermeye çağrılınca hemen ayağa kalkıyorlar.
 
* Tercihlerini teröristlerden yana kullananlar kendi elleriyle kendi sonlarını hazırlıyorlar

 ABD SEÇİMİ
 

ABD'de yapılan seçim, temel hak ve özgürlükler noktasında hayırlı adımların atılmasına vesile olur. Amerikan halkının bu tercihini hayra yormak ve başarılarla dolu bir gelecek temenni ediyorum

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...