Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Temmuz 2018 19:30

Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni'ne 22 devlet başkanı katılacak

Cumhurbaşkanı'nın yarın yapılacak yemin törenine 22 ayrı ülkeden devlet başkanı katılıyor. 28 ülkeden ise başbakan veya meclis başkanı düzeyinde katılım var.

Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni'ne 22 devlet başkanı katılacak
erdoğan,beştepe,cumhurbaşkanı,katılım

Recep Tayyip Erdoğan'ın, yarın Beştepe'de düzenlenecek "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni"ne 22 devlet başkanı katılacak.
 
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yarın gerçekleştirilecek törene, 22 ülkenin devlet, hükümet, meclis ve heyet başkanlarının yanı sıra çok sayıda yerli ve yabancı konuk katılacak. 

ÜST DÜZEY ÖNLEMLER ALINDI
 
Ankara Emniyet Müdürlüğünce tören dolayısıyla başkent genelinde alınan güvenlik tedbirleri artırılırken, yabancı konukların güvenliği için de üst düzey özel önlemler alındı. 
 
10 BİN POLİS MESAİ YAPACAK
 
Bu doğrultuda Özel Harekat, Terör, İstihbarat, Güvenlik, Asayiş, KOM, Çevik Kuvvet, Bomba İmha, Trafik şubeleri ve ilçe emniyet müdürlüklerinden toplam 10 bin polis mesai yapacak. Törene katılacak yabancı konukların korunması için Karşı Atak Timleri (CAT) görevlendirilirken, hassas noktalara keskin nişancılar yerleştirilecek ve polis helikopterleriyle havadan güvenlik desteği sağlanacak. Kontrol noktalarında aramalar özel eğitimli köpeklerle gerçekleştirilecek.
 
28 ÜLKEDEN BAŞBAKAN VE PARLAMENTO BAŞKANI
 
Erdoğan'ın, Beştepe'de düzenlenecek "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni"ne 28 ülkeden başbakan ve parlamento başkanı iştirak edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...