Tgrt Haber
29 Ağustos 2015 00:28

Davutoğlu Bahçeli'nin tweetlerini eleştirdi

Davutoğlu, Bahçeli'nin Twitter'da kullandığı dilin çok hafif olduğunu, Ülkücü gençlere kötü örnek olduğunu ifade etti.

Davutoğlu Bahçeli'nin tweetlerini eleştirdi
başbakan davutoğlu, mhp, bahçeli,

Habertürk TV Ankara Temsilcisi Veyis Ateş, "Gündem Siyaset Özel" canlı yayınında Davutoğlu'na Bahçeli'nin geçici hükümetle ilgili sözlerini sordu. Bahçeli'nin kullandığı dilin hafif olduğunu belirten Davutoğlu şunları söyledi:

"ÜLKÜCÜ GENÇLERE KÖTÜ ÖRNEK"

"Siz ağır demiştiniz ama ben bu dili, hafif bir dil olarak görüyorum. Ben diyorum ki herhalde bunları başkaları yazıyor. Bütün o tweet'leri okuduğunuzda bana hitap ediyor. Sayın Bahçeli'ye siyasi parti lideri olarak sagı duyarım. Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy vermiş seçmenlerden dolayı saygı duyarım. Ama bu dil kullanılıyorsa, muhattabınızın seviyesi düşükse söylenecek sözlerin sınırlarına gelinmiştir. Ülkücü gençler, MHP'li gençler bu üsluptan ne öğrenecekler. Benim ağzımdan çıkan bir hakaret duydunuz mu?
"YÜZÜNDE İNSANLIK EMARESİ YOK"

Şimdi o bana bakmış ve beni yorgun görmüş; onun yüzüne baktığımızda bir insanlık emaresi görmek mümkün mü? Ben yorgun değilim, çalışmaya yüzümüz olsun. Bahçeli'nin yüzünde yaşam emaresi görmek mümkün mü?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...