Tgrt Haber
05 May 2016 15:41

Davutoğlu'nun oğlu da toplantıyı izledi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun veda konuşmasını oğlu Mehmet Davutoğlu da izledi.

Davutoğlu'nun oğlu da toplantıyı izledi
Davutoğlu&tt2;nun oğlu, Mehmet Davutoğlu,

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Toplantıyı Başbakan Davutoğlu'nun oğlu Mehmet Davutoğlu da izledi.
Davutoğlu'nun oğlu da toplantıyı izledi
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından basın toplantısı yaptı.
Konuşmasına, "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı olarak bütün milletimi, herbirinizi saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum" sözleriyle başlayan Davutoğlu, son 25 yıldır modern tarihin en köklü dönüşümlerinin geçtiği bir sürecin içinde bulunduklarını bildirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, 28 Ağustos 2014'te kutsal bir görev devraldığını belirten Davutoğlu, "Aziz milletimin hizmetinde olmak benim için gurur vesilesi olmuştur." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...