Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 May 2015 11:57

Davutoğlu, 'Şehit ve gazi yakınlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz'

Davutoğlu, 'Şehit ve gazi yakınlarımıza bir daha söz veriyorum. Hangi şartta olursa olsun, sizlere sahip çıkmaya devam edeceğiz' dedi.

Davutoğlu, 'Şehit ve gazi yakınlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz'
davutoğlu,

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATO Kongre Merkezi'nde  şehit yakınları ve gaziler için düzenleneniş kurası törenine katıldı.
Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, şöyle konuştu:
"Şehit ve gazi yakınlarımıza bir kez daha söz veriyorum. Bu onurlu ve ağır sorumluluk üzerimizdeyken, hangi şartta olursa olsun, sizlere sahip çıkmaya devam edeceğiz. Hangi şartta ve dünyanın neresinde olursa olsun, şehitlerimizin makamlarını ihya, inşa etmeye devam edeceğiz. Ve hangi şartta olursa olsun, hangi zorluklarla karşı karşıya kalırsak kalalım, sizin, o candan aziz evlatlarınızın emanetini ayakta tutmaya, o emaneti en iyi şekilde gelecek nesillere devretmeye kararlıyız."
Engelli vatandaşların her türlü talebinin karşılanacağına işaret eden Davutoğlu, "Engeli kardeşlerime söz veriyorum. Onların engel tanımayan tavırları, bize bir örneklik teşkil etmektedir. Onların talepleri ne ise karşılanacak, kimse kendisini bu ülkede zayıf, eksik hissetmeyecek" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...