Tgrt Haber
10 Ekim 2015 12:51

Demirtaş'tan patlamayla ilgili açıklama

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ankara’daki patlamayla ilgili, "Çok büyük katliamla karşılaştık. Vahşice barbarca bir saldırı gerçekleşti. Diyarbakır ve Suruç’un tıpa tıp benzeri ve devamı. Bilanço çok ağır" dedi.

Demirtaş'tan patlamayla ilgili açıklama
selahattin demirtaş, patlama açıklaması,

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın düzenleyeceği basın toplantısı öncesi Ankara'daki patlama haberi gelince HDP İstanbul İl binası boşaltıldı. Demirtaş yaptığı açıklamada, "Saldırı, Diyarbakır ve Suruç'un tıpa tıp benzeri ve devamı. Bilanço çok ağır" dedi.
Gazeteciler ve çalışanlar dışarı çıkarılarak partililer tarafından binada arama yapıldı. Aramanın tamamlanmasından sonra Demirtaş binaya geldi. Tekrar içeri alınan gazeteciler ve katılanların üzerleri arandı. 
"Diyarbakır ve Suruç'un tıpa tıp benzeri"
HDP Eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, Ankara'daki patlamayla ilgili, "Çok büyük katliamla karşılaştık. Vahşice barbarca bir saldırı gerçekleşti. Diyarbakır ve Suruç'un tıpa tıp benzeri ve devamı. Bilanço çok ağır" dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...