Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Mart 2014 15:16

Demokraside son manşeti millet atar

Bozdağ, 'Her daim son manşeti demokraside millet atar, o da sandıkta atar' dedi.

Demokraside son manşeti millet atar
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,, bozdağ'dan açıklama,

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisinin Akçakent ilçesindeki Seçim İrtibat Bürosu'nu ziyaretinde yaptığı konuşmada, her seçimde milletin zihnini karıştırmaya çalışanların olduğunu belirterek, bütün liderlerin, adayların, herkesin meydanda olduğunu ancak bu meydana inenlerin bilmesi gereken şeyin meydanların başpehlivanının milletin ta kendisi olduğunu söyledi. Milletin kimi tuş edeceğine, kimin de elini kaldırıp "zafer bunun" diyeceğine karar vereceğini ifade eden Bozdağ, şöyle konuştu:
“Şimdi konuşuyorlar ya, hani meydanlara gidip söylüyorlar. Sonra da gazetelerde manşetler atıyorlar. Televizyonlarda haberler yapıyorlar ve bir sürü şeyler söylüyorlar. Zannediyorlar ki manşetlerle milletin oyunu değiştireceğiz, haberlerle vatandaşın kararını değiştireceğiz, iftiralarla siyasette yol alacağız ama bilmiyorlar ki bu millet manşetlere de iftiralara da çakma haberlere de karşıdır. Her daim son manşeti demokraside millet atar, o da sandıkta atar. Ben hep diyorum, Tayyip Erdoğan’ı yemek isteyenlere diyorum ki gücünüz yetmez, 'niye diyorlar', Tayyip Erdoğan’ın dayısı kuvvetli diyorum. 'Onun dayısı kim diyorlar?' Onun dayısı Akçakentliler, Kırşehirliler, onun dayısı 76 milyon Türk milleti, Türk milleti ile kimse baş edemez, bundan sonra da Allah’ın izniyle baş edemeyeceklerdir. Millet sandıkta herkese gereken cevabı, gerektiği kadar verecektir. Ondan yana benim hiç ama hiç şüphem yok.” Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, konuşmasının ardından AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan, Muzaffer Arslan ve AK Parti Akçakent Belediye Başkan adayı Yılmaz Kılıç ile bir süre sohbet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...