Tgrt Haber
30 Ağustos 2015 10:37

Devlet Bahçeli Anıtkabir‘deki törene katılmadı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 30 Ağustos 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü törenine Anıtkabir'de katılmadı.

Devlet Bahçeli Anıtkabir‘deki törene katılmadı
mhp,devlet bahçeli protokol,

Anıtkabir'deki 30 Ağustos Zafer Bayramı törenine Cumhurbaşkanı, Başbakan ve yeni kabine ile CHP lideri Kılıçdaroğlu katıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla ilk tören Anıtkabir'de düzenlendi. Anıtkabir'de protokoldeki tek olmayan isim MHP lideri Bahçeli'ydi. 
MHP grubundan bağımsız olarak AK Parti'nin teklifini kabul ederek bakan olan MHP'li Tuğrul Türkeş de  Başbakan Yardımcısı olarak Anıtkabir'deki törende hazır bulundu. Geçtiğimiz yıl da Anıtkabir'deki törene katılmayan MHP lideri Devlet Bahçeli ise yine törende yoktu. Başbakan Davutoğlu ile anamuhalefet lideri Kılıçdaroğlu'nun yan yana olması dikkatlerden kaçmadı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Atatürk'ün mozolesine, üzerinde ay yıldız motifleri bulunan çelenk bırakmasının ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkomutan sıfatıyla tebrikleri kabul etmeye başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...