Tgrt Haber
23 May 2015 03:52

Dışişleri Bakanlığı, camiye düzenlenen saldırıyı kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Suudi Arabistan'da Şiilerin yoğunlukta olduğu Katif ilinde bir camiye düzenlenen inti har saldırısını kınadı.

Dışişleri Bakanlığı, camiye düzenlenen saldırıyı kınadı
dışişleri bakanlığı, saldırı, suudi arabistan,

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Suudi Arabistan'ın Katif vilayetinde bir camiye cuma namazı sırasında düzenlenen, çok sayıda kişinin ölümü ve yaralanmasına yol açan terörist saldırının şiddetle kınandığı belirtildi. Açıklamada, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve kardeş Suudi Arabistan halkına ve makamlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa dileğinde bulunuldu. Suudi Arabistan ile terörle mücadelede dayanışma içinde olunduğu vurgulanan açıklamada, bu ülkenin güvenlik ve istikrarına güçlü desteğin yinelendiği dile getirildi. Katif ilinin Kadih beldesindeki İmam Ali bin Ebi Talib Camisi'nde düzenlenen inti har saldırısında 21 kişi ölmüş, 102 kişi yaralanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...