Tgrt Haber
23 Mart 2018 18:28

Düğünde sahne alacak ünlü şarkıcı parayı iade etti

Başaran Holding'e ait Bombardier Challanger 604 tipi özel iş jeti 11 Mart'ta İran'da düştü. Uçakta Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 kişilik mürettebat hayatını kaybetti. Mina Başaran'ın düğünü için Çırağan Sarayı kaporayı, düğünde sahne alacak olan Kenan Doğulu ise parayı iade etti.

Düğünde sahne alacak ünlü şarkıcı parayı iade etti
mina başaran,

Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a giden Başaran Holding'e ait özel jet İran'da düşmüştü. Düşen uçakta bulunan Mina Başaran dahil 11 kişi hayatını kaybetmişti. Mina Başaran ve Murat Gezer 14 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda evlenmeyi planlıyordu.

11 kişinin yaşamını yitirdiği kazadan sonra Çırağan Sarayı'nın 500 kişilik düğün için aldığı yüklü kaporanın tamamını iade etti. Kenan Doğulu da peşin aldığı parasının tamamını menajeriyle aileye gönderdi.

Ücretleri iade ettiler

Mina Başaran ve Murat Gezer'in anneleri ve yakın akrabaları düğün kıyafetlerini Vakko ve Beymen'den almış. Her iki marka da kendilerinden düğün kıyafeti alan herkesi tek tek arayıp kıyafetleri iade edebileceklerini ve paralarını geri alabileceklerini söylemiş.

Sabah'ın haberine göre, çiftin iki ay önce kiraladıkları yol yalısı dairenin sahibi de aynı hassasiyeti göstermiş ve kontrat gereği 10 aylık kirayı alabilecekken aileye "Evi istediğiniz zaman boşaltabilirsiniz, kira falan da istemiyorum" demiş.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...