Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 May 2017 21:17

Emine Erdoğan NATO zirvesine katılan lider eşleriyle buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki NATO zirvesine katılan lider eşleri için düzenlenen programa iştirak etti.

Emine Erdoğan NATO zirvesine katılan lider eşleriyle buluştu
emine erdoğan, nato,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine  Erdoğan, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki NATO zirvesine katılan lider eşleri  için düzenlenen programa iştirak etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, NATO devlet ve hükümet başkanları toplantısı  dolayısıyla yapılan Brüksel ziyaretine eşlik eden Emine Erdoğan, zirvedeki  liderlerin eşleri için düzenlenen programa katıldı.

ABD, Fransa, Lüksemburg, Slovenya, İzlanda ve Bulgaristan devlet  başkanlarının eşlerinin de iştirak ettiği programın ev sahipliğini Belçika  Başbakanı Charles Michel'in eşi Amelie Derbaudrenghien ile NATO Genel Sekreteri  Jens Stoltenberg'ın eşi Ingrid Schulerud yaptı.

Belçika Kraliyet Güzel Sanatlar Müzesi'ni ziyaret eden heyet, Laeken  Kraliyet Sarayı'na geçerek Kraliçe Mathilde tarafından verilen akşam yemeğine  katıldı. Emine Erdoğan burada lider eşleriyle sohbet etti. Ayrıca Brüksel'de bulunduğu sürede beraberindeki heyetle  Cinquantenaire Sanat ve Tarih Müzesi'ni ziyaret eden Emine Erdoğan, Les Robes De  Borchgrave Sergisi ve İslam Eserleri Koleksiyonları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...