Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Mart 2017 16:31

Erdoğan: 16 Nisan'da istikrarı kalıcı hale getirmek istiyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "16 Nisan'da, anayasa değişikliği ile istikrarlı dönemleri istisnai halden çıkarıp kalıcı hale getirmek istiyoruz." dedi.

Erdoğan: 16 Nisan'da istikrarı kalıcı hale getirmek istiyoruz
erdoğan,istanbul,

 

Erdoğan, "16 Nisan'da, anayasa değişikliği ile istikrarlı dönemleri istisnai halden çıkarıp kalıcı hale getirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"14 yıldır ülkede istikrarı biz, bu ana muhalefete rağmen koruduk. Üstelik bu 14 yıl içinde neler çektiğimizi biz biliyoruz." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Daha hükümeti ilk kurduğumuz günden itibaren ayağımıza hangi çelmelerin takıldığını, nerelerde hangi cunta toplantılarının yapıldığını, hangi cinayetlerin bahane olarak kullanılmaya çalışıldığını biz unutmadık, tehditleri unutmadık. 2007 yılında cumhuriyet yürüyüşleriyle, biliyorsunuz rektörleri yürüttüler. Bunları kim yürüttü? Bunların arkasında hangi zihniyet vardı? 29 Ekim Cumhuriyet kutlamalarında alternatif kutlamaları kimler yaptı? Ana muhalefet partisi. Niye? Çünkü bunlar her yerde ikilikten yanaydı, bölmekten yanaydı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...