Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Temmuz 2016 06:46

Erdoğan'ın terör çıkışı Alman sunucuya yayını kestirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman televizyonunda Almanya'nın teröre destek verdiğini söyleyince, sunucu yayını bitirmek zorunda kaldı.

Erdoğan'ın terör çıkışı Alman sunucuya yayını kestirdi
erdoğan, cumhurbaşkanı erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman ARD televizyonuna verdiği röportajda, Alman hükümetinin terörle mücadelede gerçekçi olmadığını, aksine teröre destek verdiğini söyledi.

"TERÖRİSTLER ALMANYA'DA SERGİ AÇIYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sunucunun "Teröre karşı bu mücadeleye katılacak mısınız" sözlerine "Biz zaten terörle mücadele ediyoruz, PKK'Ya, PYD'ye ve  DAEŞ'e karşı.. Ancak dost dediğimiz ülkelerde böyle bir mücadele yok. " diyerek karşılık vererek, PKK gibi terör örgütlerinin, Almanya ve bazı Avrupa ülkelerinde sorunsuzca sergi açtıklarını ve kendi reklamların yaptıklarını hatırlattı.

SUNUCU, APAR TOPAR PROGRAMI BİTİRDİ

Sunucu, Erdoğan'ın açıklamalarının hemen sonrasında "Sayın Cumhurbaşkanı, bu röportaj için çok teşekkür ediyorum" diyerek yayını bitirdiğinin sinyalini verdi. Ertdoğan, sonrasında Alman halkına yaşanan terör olayları nedeniyle taziyelerini iletti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...