Tgrt Haber
03 Şubat 2018 13:38

Erdoğan Kılıçdaroğlu'na sordu: Eğer yiğitsen terör örgütü olduğunu açıkla!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bitlis kongre konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Anamuhalefetin başındaki zata sesleniyorum. Söyle bakalım, bu PYD terör örgütü müdür? Eğer yiğitsen terör örgütü olduğunu açıkla." dedi.

Erdoğan Kılıçdaroğlu'na sordu: Eğer yiğitsen terör örgütü olduğunu açıkla!
erdoğan,kılıçdaroğlu,

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisinin ilk kongresinde yaptığı konuşmadan öne çıkanlar ve konuşmasının canlı yayını;

"Sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Vazife yapan tüm kardeşlerime en kalbi şükranlarımı sunuyorum. İnşaAllah Afrin'e gitmek gerektiği anda birlikte gidelim. Ne diyor. Yürüyeceksin. Millet yürüyecek arkandan...

"2019'DA BÜYÜK MÜJDELER BEKLİYORUM"

Beşer planında biz bugüne kadar hiçbir gücün önünde eğilmedik. Biz sadece ve sadece rabbimizin huzurunda Rüku ve secdede eğildik. Bitlis'in bizim dünyamızda ayrı bir yeri var. Bugün yürüttüğümüz mücadelede Bitlis'in katkıları çok büyük. 2019'da Bitlis'ten çok daha farklı ve büyük müjdeler bekliyorum. 2019 için şimdiden gece gündüz çalışmaya var mıyız?

MÜCADELE AMANSIZ OLUNCA..

Mücadele amansız olunca size karşı beselenen husumet de ona göre sertleşiyor. Bugün içeride ve dışarıda terör örgütleriyle uğraşıyoruz. Dün Fırat Kalkanı, Bugün Zeytin Dalı'nı yürüten aslanlarımız var. Mehmetlerimiz var.

ÇAKALLARA KUYRUKLARINI KISTIRIP KAÇMAK DÜŞTÜ

Aslanlar sahaya çıkınca çakallara kaçmak, saklanmak düşer. Dün sırtını dayadıkları yerlere güveniyorlardı. Kuyruklarını kıstırıp kaçmak düşer şimdi onlara. Yürek ve bilek gerektiren hiçbir meselede bu millete kimse geri adım attıramaz.

BAY KEMAL YİĞİTSEN AÇIKLA

Bir milletvekili çıkıyor. Türkiye'nin Afrin'e girişini işgal olarak ntieliyor. Ana Muhalefetin başına sesleniyorum: Bay Kemal şimdi söyle bakalım. PYD terör örgütü müdür? YPG terör örgütü müdür? PKK terör örgütü müdür? Yiğitsen açıkla. Açıklayamaz. Çünkü onların meclisteki temsilcileriyle kol kola dolaşan birisin.

"O PAÇAVRALARI TAKMAKLA BİR YERE..."

Avrupa Parlamentosunda bazı kendini bilmezler, istikametini kaybetmiş olanlar paçavraları boynuna takarak, PKK'yı terör örgütü olarak tanıdıkları halde, terör örgütünün paçavralarıyla parlamento binasının içinde ağlıyorlardı. Daha çok ağlayacaksınız çok. Oradan o paçavraları boynunuza takmakla hiçbir yere gidemeyeceksiniz. Onlar, bizim kararımızı hiçbir zaman değiştirmeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...