Tgrt Haber
26 May 2015 12:42

Erdoğan, 'Paralel örgüte, terör örgütlerine bel bağlamış'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, 'Koltuğunu korumak için siyasi mühendisliklere, paralel örgüte, terör örgütlerine bel bağlamış durumda' dedi.

Erdoğan, 'Paralel örgüte, terör örgütlerine bel bağlamış'
cumhurbaşkanı erdoğan, paralel yapı,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Belediyesi toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, "İstanbul'un semtlerini dahi bilmeyen ama şehreminlik için aday olanın akıbetini biliyorsunuz. İstanbulluların vurduğu sillenin etkisini halen üzerinden atamadı. İstanbul'a belediye başkanı olamadı ama ana muhalefete genel başkan oldu. Şimdi o koltuğu korumak için siyasi mühendisliklere, paralel örgüte, terör örgütlerine bel bağlamış durumda" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sevgili kardeşim; millet sefalet içindeyken, hastane kuyruklarında sabahlarken, çocuğuna kitap, defter bulamazken bunların her işi yolunda gidiyordu. İşte tüm bunlara son verdiğimiz, hortumlarını kestiğimiz için bize karşı birleştiler. Ne dediler? 'Bu ülkede birinci güç medyadır' dediler. Biz ne dedik? 'Hayır, birinci güç milletin iradesidir' dedik. Onun için bize cephe aldılar" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...