Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Mart 2018 14:35

Erdoğan: Siz bu millete ne zamandan beri akıl vermeye başladınız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da AK Parti öncesi vatandaşlara hitap ediyor. AP'ye sert tepki gösteren Erdoğan, "Ey Avrupa Parlamentosu, siz bu millete ne zamandan beri akıl vermeye başladınız? O aklı kendinize saklayın." dedi.

Erdoğan: Siz bu millete ne zamandan beri akıl vermeye başladınız?
cumhurbaşkanı,erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da AK Parti öncesi vatandaşlara hitap etti.

AP'nin skandal 'Zeytin Dalı' kararına çok sert tepki gösteren Erdoğan, "AP meydan okuyor. Askerlerinizi çekin oradan diyorlar, bu doğru değil diyorlar. Ey Avrupa Parlamentosu, siz bu millete ne zamandan beri akıl vermeye başladınız? 3,5 milyon Suriyeli'ye 7 senedir ev sahipliği yapan biziz. Kapıları açıp gönderseydik kaçacak delik arayacaktınız, delik. Bize yalvardınız, 'Aman kapıları açmayın' diye. Biz insanlık yaptık ama siz insanlıktan anlamıyorsunuz ki. Şu anda da istediğiniz kararı alın, bir kulaktan girer, öbüründen çıkar. Sizin aldığınız kararların zaten kıymeti harbiyesi yok. ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti:

"ASLA SİVİL İNSANLARLA BİZİM İŞİMİZ YOK"

"Afrin'de yola devam. Asla sivil insanlarla bizim işimiz yok, Suriye topraklarında bizim işimiz yok ama biz Suriye topraklarında mazlum, mağdur insanları kurtarıyoruz. O namussuzlar Afrin'den kaçmak isteyen sivillere bile nasıl zulmettiler, gördünüz değil mi, bombaları sakladıkları yeri de yakaladık mı, ininize girdik, gireceğiz. Nereye kaçarsanız kaçın kovalayacağız. Çünkü, namerte kaçmak merte kovalamak yakışır. Dadaşlar, zaten dadaşın önünde bunlar duramaz da evellallah."

"Pazartesi günü 3 aylar başlıyor. Recep, Şaban ve Ramazan. Bugün aynı zamanda Muhammed Kır'ı ebedi aleme uğurladık. Bir şehidimiz. Zaten, Allahımız böyle buyurmuyor mu? Şimdi bizi Muhammed evladımız kabirden ebedi alemden takip edecek. O sevgili Peygamberimize en yakın makamda, onu da Akifimiz de teyit ediyor."

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...