Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Nisan 2018 16:46

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın 6. Olağan İl Kongresinde konuştu. Erdoğan: 'CHP milletimizin düşmanı kim varsa onların değirmenine su taşıyan bir parti haline dönüştü' dedi.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler
erdoğan,,chp,,kılıçdaroğlu,

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

AYDIN'DA 2019 VURGUSU: ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

16 Nisan sonucu kendimizi Aydın'ın efelerine yeteri kadar anlatamadığımızı gördüm. Artık hep birlikte daha çok çalışacağız. Aydın'da çalmadık kapı bırakmayacağız. Aydın 1919-1922 yılları arasında istiklal mücadelesi vermiş, topluca kıyama geçmiş bir şehirdir. Aydın, hep demokrasinin yanında yer almıştır. Atatürk'ten dolayı olsa gerek CHP'ye çok ciddi destek olduğunu görüyorum. Aydın'da çalmadık kapı bırakmayacağız ve bütün gönüllere gireceğiz. Gençlik kolları 2019'a kadar liselerden üniversitelere kadar ulaşmaya hazır mıyız?

"BU CHP İLE AYDIN'LI KARDEŞLERİMİZİN CHP'Sİ ARASINDA BİR BAĞ OLAMAZ"

Sizin gönlünüzdeki ;CHP ile bu CHP arasında bir bağ kalmamıştır. HDP'nin başındak zatla birlikte iyi salladık diyen CHP'li üyeler gördük. Bu CHP ile Aydın'lı kardeşlerimizin CHP'si arasında bir bağ olamaz. Bir grupla yaptığımız askerlerimize destek ziyareti için Reyhanlı'ya kadar gittik. Kendi tarihimiz ve dünyada bununsayısız örneği var. Sınırın sıfır noktasındaki Oğulpınar Karakolu'nda çok güzel görüntülere tanık olduk. Buradaki görüntüler CHP'nin başındaki zatı zıvanadan çıkarmıştır. Asıl vahim olarak ne diyor biliyor musunuz? Bir ülkenin sanatçıları savaşı değil, barışı savunur diyor. Yani sanatçıların yanlış safta yer aldığını savunuyor.

"CHP MİLLETİMİZİN DÜŞMANI KİM VARSA ONLARIN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYAN BİR PARTİ HALİNE DÖNÜŞTÜ"

Bu zata göre sanatçılarımız askerin değil teröristlerin yanında yer almalı. Anamuhalefet partisinin düştüğü durumu görüyorsunuz değil mi? Türkiye'de Cumhuriyetin gerçek savunucu varsa o da AK Parti'dir. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 yılı için belirlediğimiz hedefler bile bunu kanıtlar. Ey CHP biz hazırlık yapıyoruz, sen ne yaptın ya? CHP'lilere şunu sorun; Cumhuriyetimizin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz. Tutarlı bir cevap ortaya koyamazlar. Siz bunların adalet diye yollara düştüklerine bakmayın. Bunlar hayatları boyunca oldukları gibi dikene su vermişlerdi, dikene su vermeye devam ediyorlar. FETO'dan tutup tüm terör örgütlerine destek vermek adalet değildir. CHP'nin başındak zat, salı günkü konuşmasında öyle terbiyesizce, haysiyetsizce, rezilce saldırdı ki, bu zatın seviyesine inmeyi zul sayarım.

Gazi Mustafa Kemal'in CHP'si, bu ülkenin Kurtuluş Savaşı'na öncülük eden kadro tarafından kurulmuştur. Bugünkü CHP ise Türkiye'nin ikinci Kurtuluş Savaşı olarak gördüğümüz mücadele sürecine alenen ihanet eden, ülkemizin ve milletimizin düşmanı kim varsa onların değirmenine su taşıyan bir parti haline dönüşmüştür.

"KILIÇDAROĞLU KANALİZASYON ÇUKURUNDA DEBELENİYOR!"

Üstad böyle zastlara çukur derdi. Bu zat çukurun ta kendisidir. Bu zat söylediği sözlerle kanalizasyon çukurunda debeleniyor. Bu zat sanıyor ki, ben de ağız var her türlü hakarette bulunurum. Biz o kelimeleri unuttuk. Biz de daha fazlaları var da bulunduğumuz konumdan ötürü kullanmıyoruz. Güya kadınlara sesleniyor, otizmli çocuklarla konuşuyor. Ancak cümlenin sonu ne hikmetse benimle bitiyor. Neymiş beni uyutmayacakmış. Biz zaten günün 24 saati milletimiz için çalışıyoruz. Ülkemizin ve milletimizin çıkarları söz konusu olunca kimseyi gözümüz görmez. Bu zatın söylediği öyle şeyler var ki milletimize sorumluluğumuz gereği değinmeden geçinemeyeceğim. Bu zat faizin KHK ile düşeceğini sanıyor. İstihdamın KHK ile sağlanacağını sanıyor. İç ve dış borçların KHK ile kapanacağını sanıyor. Bu düzeni bozacağını söylüyor. Peki ne yapacak çalışmayan adama para mı verecek? Öyle bir şey söylemiyor. Tek kuruşu çalışarak kazanmamış adama anamuhalefet partisini emanet ederseniz olacağı bu.

"BU KADAR BAŞARISIZ BİRİYLE NEREYE GİDECEKSİNİZ? KURTULUN BUNDAN!"

Çocuklarının aldığı evi anlatamayarak bir gazeteye üç kuruşa evi veren adama millet ekonomiyi teslim etmez. Muhalefetteyken benim adım Kemal diyerek lafla peynir gemisi yürütülebilir. Ama ülke yönetilmez. Tıpkı boş çuval gibi yere yığılıveriyor. Ama içi de boş değil. Bu çuvalın için curuf dolu. Kin dolu, zulüm 1453'te başladı diyenlerin ihaneti ile dolu. Dünyada herkes Türkiye'nin yüzde 4'lük büyüme başarısını konuşuyor. Bu zat aklınca onu da değersiz kılmaya çalışıyor ama eline yüzüne bulaştırıyor. Nitekim bu kişi girdiği tüm seçimleri kaybetti. Sorun kaç seçim kaybetti diye onu da bilmez. Ama hakkını da yememek lazım, partisinin kongrelerinin hepsini de kazanmıştır. Başarısı burada. CHP'ye gönü verenlere sesleniyorum. Bu kadar başarısız biriyle nereye gideceksiniz? Kurtulun bundan ya. Kurtulun da Türkiye şenlensin. İktidar var, muhalefet yok. Biz tek kale oynuyoruz. Çukur eylemlerinde PKK ile mücadele ettik, bu zatı bölücü örgütün yanında gördük. Hakkari'de mitingi var, partisinin bayrağı yok. Bir tane Türk bayrağı yok. Bunun Türk bayrağı ile alakası yok. orası Hakkari. Biz ne zaman gittiysek Türk bayrağı ile gittik.

"KILIÇDAROĞLU, YEDİDÜVELE OSMANLI TOKATI ATAN BU MİLLET SENİ BİR GÜNDE TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE ATAR"

Çünkü biz şuna inanıyoruz; korkaklar zafer anıtı dikemez. Teşkilat başkanlarımızı kaçırdılar, öldürdüler ama biz yine de yürüdük. Türkiye'nin sanatçılarına, sporcularına, medyasına hakaret eden bu zatı milletimize havale ediyorum. Sanatçılar başımızın tacıdır, sporcularımız gönlümüzdedir, medya mensupları ile zaman zaman anlaşamasakta saygı duyuyoruz. Şehitlerimizin adını ağzına alacağı zaman mutlaka ağzını çalkalamasını isteyin. Çünkü bu zat 15 Temmuz'a tiyatro diyerek milletimize bizzat hakaret etmiştir. Ağzını çalkalaması lazım. Aksi takdirde ifadeleri bir kulaktan girer bir kulaktan çıkar. Kullandığı sözlere bak; Afrin kent merkezine girmeyin. Eee, git Esed'in yanında otur. Arkadaşlarını gönderdin biliyoruz. Kaybettiği her seçimden sonra milletimizi suçlayarak sizlere de hakaret etmiştir. Biz doğru bildiğimiz hak bildiğimiz yolda yürümeyi sürdüreceğiz. Bu zat seçimleri kaybettiği her zaman sözlerini yutmuştur. Ancak 2019 seçimleri bu zatın son seçimleridir. 2019 seçimlerini kaybedince feriştahı gelse o zatı o koltukta tutamaz. 2019'un kasım ayında inşallah bu zatta siyasi yaşamını sonlandıracak. Son zamanlardaki konuşmaları bu manzarayı görmesinden. Ey Kılıçdaroğlu, istediği n kadar hopla, zıpla seni bekleyen siyasi akıbetten kurtuluşun yok. Devletine milletine zarar vermeyi bırak artık. Bu milletten öyle sille yersin ki feleğin şaşar. Yedidüvele Osmanlı tokatı atan bu millet seni bir günde tarihin çöplüğüne atar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...