Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Nisan 2017 11:15

Erdoğan'dan referandum sonrası ilk ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, referandumdan sonra ilk ziyaretini bugün 24. ölüm yıldönümü olan Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kabrine yaptı. Cumhurbaşkanı daha sonra Adnan Menderes'in mezarını ziyaret etti.

Erdoğan'dan referandum sonrası ilk ziyaret
erdoğan, mezar, özal,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefatının 24'üncü yıldönümünde 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın mezarını ziyaret ediyor. Erdoğan, Turgut Özal için düzenlenen anma törenine katıldı.

Kabir ziyaretinde cumhurbaşkanlığı çelenginin bırakılması ardından Kuran-ı Kerim okundu. Erdoğan, burada dua ettikten sonra Özal'ın ailesi ile kısa bir süre konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra eski başbakanlardan Adnan Menderes'in mezarını ziyaret etti.

Özal’ın vefat yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefat yıl dönümü dolayısıyla yayımladıkları mesaj şöyle: "Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, milletimizin yetiştirdiği seçkin devlet adamlarından ve siyasetçilerden biri olarak, ülkemizin kalkınmasına katkıları, değerli icraat ve hizmetleriyle her zaman saygıyla yad edilecektir. Seksenli yıllarda ülkemizde demokrasinin tekrar canlanmasında da önemli rol oynayan merhum Özal, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'a vefatının 24. yıl dönümünde Allah'tan rahmet diliyor; kendisini saygıyla anıyorum."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...