Tgrt Haber
02 Şubat 2018 11:33

Fakıbaba: 15 yıldan beri hükümet olarak İzmir'e çok önem verdik

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, hükümet olarak 15 yıldan bu yana İzmir'e çok önem verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini belirtti.

Fakıbaba: 15 yıldan beri hükümet olarak İzmir'e çok önem verdik
fakıbaba,

İzmir Şanlıurfalılar Derneği üyeleriyle bir otelde bir araya gelen  Fakıbaba, gittiği her şehirde hemşehrileriyle buluştuğunu, onlarla sohbet ederek  özlem giderdiklerini anlattı.

Şanlıurfalı olarak bakanlık görevini en iyi şekilde yapmak için yoğun  mesai harcadığını dile getiren Fakıbaba, bu nedenle uykuya 3 saat ayırdığını  söyledi.

İzmir Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Reşat Çardak, Bakan Fakıbaba'ya  İzmir'in simgesi olan tarihi Saat Kulesi'nin maketi ve plaket hediye etti.

"AMACIMIZ İZMİRLİLERE HİZMET ETMEKTİR"

Daha sonra İzmir Valiliğini ziyaret eden Bakan Fakıbaba, şeref  defterini imzaladı.

Vali Erol Ayyıldız ile makamında görüşen Fakıbaba, kentte olmaktan  büyük mutluluk duyduğunu, İzmir'e hükümetin destekleriyle geldiğini belirtti.

Bu desteklerin devam edeceğini ifade eden Fakıbaba, "Bizim amacımız  güzel İzmirlilere hizmet etmektir. Bu bağlamda 2018 içerisinde inşallah güzel  projelerimizle İzmir'in önünü daha iyi açacağız, daha faydalı olacağız. Zaten 15  yıldan beri hükümet olarak İzmir'e çok önem verdik, önem vermeye devam edeceğiz."  diye konuştu.

Vali Ayyıldız ise Bakan Fakıbaba'yı 2 gündür İzmir'de ağırlamaktan  büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Görüşme daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...