Tgrt Haber
04 Ocak 2017 13:27

Fikri Işık: Koalisyonunun destek vermemesi İncirlik'i sorgulatıyor

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, 'Koalisyon güçlerinin El-Bab operasyonunda TSK'ya destek vermemesi düşündürücü. Bu durum İncirlik Üssünü sorgulatıyor' dedi.

Fikri Işık: Koalisyonunun destek vermemesi İncirlik'i sorgulatıyor
ışık, fikri ışık, incirlik, el bab,

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık gazetecilerin sorularını yanıtladı. El-Bab operasyonu konusunda önemli değerledirmelerde bulundu.

"ÜMİT EDERİZ HAVA DESTEĞİ VERİLİR"

Işık açıklamalarından satırbaşları şu şekilde: "Ümit ederiz ki başta ABD olmak üzere bütün koalisyon güçleri, Türkiye'nin Fırat Kalkanı Harekatı'nda ihtiyaç duyduğu hava desteği ve diğer desteği verir. Bu noktada gereken adım daha fazla gecikmeden atılmış olur.

"İNCİRLİK ÜSSÜ SORGULANIYOR"

Özellikle NATO'da uzun yıllar birlikte olduğumuz ülkelerin, DEAŞ ile mücadele için koalisyon oluşturmuş ülkelerin DEAŞ'a karşı mücadelede son derece kritik bir yer olan El-Bab'a karşı Türk Silahlı Kuvvetlerinin desteklediği Özgür Suriye Ordusu'nun başlattığı bu operasyona destek vermemesi doğrusu düşündürücü. Bu durum İncirlik Üssü'nün de sorgulanmasına neden oluyor.

MİLLİ HELİKOPTER İÇİN TARİH VERDİ

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...