Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 May 2015 16:40

Haydar Baş, 'CHP yüzde 20 alamaz'

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, "CHP yüzde 35 hedefiyle yola çıktı, göreceksiniz yüzde 20 alamayacak. Çünkü bu kadar insanının gönlünü yıktı. CHP’liler bize geliyor ve ’hocam biz seninle beraberiz’ diyor" dedi.

Haydar Baş, 'CHP yüzde 20 alamaz'
Bağımsız Türkiye Partisi, chp, haydar baş

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, partisinin Ankara teşkilatınca düzenlenen programa katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan BTP lideri parti programı haline getirdikleri Milli Ekonomi Modeli’nde yer alan Sosyal Devlet projelerini anlattı.
"Bizim projelerimiz üzerine bina edilmiş bir seçim dönemi geçiriyoruz. Esasen AK Parti, CHP ve MHP baştan beri bizden kopya çekiyor. Gelseler bana deseler ki, ’biz sizin düşüncenizi alıyoruz, müsaade et’ deseler ederim, niye etmeyeyim" diyen Haydar Baş AK Parti için şunları söyledi: "Şimdi 2002 yılından buyana kullandığım bir slogan var ’ Var Mısınız’ diye. Bu sloganı başbakan almış, kullanıyor. Dün bana hocam bunlar sizin yemininizi de çaldı diyorlar. Şimdi sayın Başbakan yavaş yavaş bizim dergaha yaklaşıyor. O da AK Parti’de iş kalmadığını anladı, ’tek çözüm Bağımsız Türkiye Partisi’dir’ dedi ve bize geliyor. Doğru yapıyor.”
"CHP YÜZDE 20 ALAMAZ"
Konuşmasında CHP’yi eleştiren Haydar Baş, “Yüzde 20 alamazlar” dedi. BTP lideri Baş, "CHP yüzde 35 hedefiyle yola çıktı göreceksiniz yüzde 20 alamayacak. Neden? Çünkü bu kadar insanının gönlünü yıktı. CHP’liler bize geliyor ve ’hocam biz seninle beraberiz’ diyor. CHP’liler Bağımsız Türkiye Partili oluyor" diye konuştu.
"CHP ATATÜRK’Ü YILLARCA DİNSİZ OLARAK GÖSTERDİ"
Haydar Baş, “Atatürk kitabımı okuduğunuzda gerçek Atatürk’ü öğreneceksiniz. Zaten CHP’nin Atatürk’ü temsil etmesi asla mümkün değil. Atatürk’ü bu millete dinsiz bir kişilik olarak tanıttılar. Atatürk Türk milletinin atası olmaktan çıkarıldı ve millet Atatürk’ten koptu. Şimdi Atatürk merkez bir bilek bir yürek oluyoruz. Şimdi ben Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan kitabımı yazdım, okuyacaksınız. İşte gerçek Mustafa Kemal benim yazdığım. Bu kitabı okuduğunuzda göreceksiniz ki bize tanıtılan Mustafa Kemal ile gerçek Mustafa Kemal çok farklı bir insan" dedi.
"MHP TÜRKEŞ’İN YOLUNDAN ÇIKTI"
Prof. Dr. Haydar Baş, MHP için de dikkat çekici ifadeler kullandı. "Rahmetli Türkeş’in yolundan gidiyoruz diyorlar. Onların gittiği yol kesinlikle rahmetli Türkeş ile bağdaşmaz" diyen BTP lideri şunları söyledi: "Gerçek ülkücüleri, Bozkurtları temsil eden parti MHP değil Bağımsız Türkiye Partisi’dir. Onların gitmek istediği yol Haydar hocanın yoludur. Onlar Bozkurt soyundan Haydar hoca da o soydan. Sağda solda, yabanda ne işin var senin, gel bu diyara birlikte koşalım. Var mısınız?"
Haydar Baş konuşmasında konut projesini de anlattı. "TOKİ projesini benden çaldılar ama tam tersini yaptılar" diyen Haydar Baş, "Bir daireyi 50 bin liraya mal edip 250 bin liraya vatandaşa satıyorlar. Bunu verebilir mi veremez mi diye hiç düşünmüyorlar. Biz hazine arazisinde bu binaları kuracağız ve imalat fiyatına 20 yıl vadeyle evsiz vatandaşlarımıza vereceğiz” şeklinde konuştu.
BTP İÇİN ÇALIŞMA SÖZÜ
Haydar Baş konuşmasının sonunda vatandaşlardan BTP için çalışma sözü aldı. Baş, "Sabah erkenden kahvaltınızı yapıyorsunuz, besmelenizi çekip evinizden sağ adımla çıkıyorsunuz. Toplumu didik didik ediyorsunuz. Gezmediğiniz yer, gitmediğiniz köy, mahalle, sokak, ev, apartman kalmayacak" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...