Tgrt Haber
25 May 2015 17:31

HDP’nin zamansız anonsu başkan Hasan Can’ı kızdırdı

Ümraniye meydanında düzenlenen 11’inci Meslek Edindirme Sergisinin açılışı sırasında HDP’nin anons yapması Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı kızdırdı.

HDP’nin zamansız anonsu başkan Hasan Can’ı kızdırdı
HDP anansu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can

Kürsüye gelen Can, HDP’lilere tepki göstererek, “Burada böyle bir program varken, burada birçok parti var hiç birisi sesini açmıyor. Ayıptır yakışık almaz. 12 gün sonra millet sizin sesinizi zaten kısacak” dedi.
Ümraniye Belediyesi tarafından 11’inci Meslek Edindirme Sergisi’nin açılışı Ümraniye meydanında gerçekleştirildi. Açılış sırasında HDP’lilerin sesli anons yapması Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve diğer konukları kızdırdı. AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu’nun konuşmasının ardından kürsüye gelen Hasan Can, konuşmasına başlayacağı sırada anonsların sürmesine Başkan Hasan Can tepki gösterdi.
Başkan Can, bugün ayın 25’i olduğunu belirterek "Kimsenin sesini yükseltmeye ihtiyacı olmaması lazım. Az kaldı. 6 gün buradan, 6 gün oradan 12 gün. 12 gün sonra millet kararını verecek. Af edersin sesini ne kadar açarsan aç, terbiyesizlik et. Sadece terbiyesizlik etmiş olursun” dedi.Konuşmasını sürdüren Can, “Burada böyle bir program varken, burada bir çok parti var hiç biri sesi açmıyor. Ayıptır yakışık almaz. 12 gün sonra millet sizin sesinizi zaten kesecek” şeklinde konuştu.
 Bu sırada programa katılan vatandaşlar da alkışlarla Başkan Can’a destek verdi. Belediye Başkanı Hasan Can da, “Benim sesimi, yükselttiğin sesle kessen ne olur kesmesen ne olur. 10 yıl burada belediye başkanlığı yaptınız. Yaptığınız bir eseri gösterin. Allah rızası için şunu da yaptık deyin. Bu yapılan ne Müslüman nezaketine ne siyaset nezaketine yakışır” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...