Tgrt Haber
Politika - Politika
5 saat 10 dakika önce

DEM Parti İl Başkanı Mustafa Tekik gözaltına alındı! Örgüt dokümanları bulundu

Batman'da DEM Parti İl Başkanlığı'na yapılan operasyonda terör örgütü dokümanları ve posterleri ele geçirildi. İl Başkanı Mustafa Tekik gözaltında.
Politika - Politika
5 saat 50 dakika önce

Teleferik faciası sonrası Kepez Belediyesi'nin yeni başkanı belli oldu

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaklaşık 2 hafta önce bir kişinin hayatını kaybettiği teleferik kazası sonrası tutuklanan Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün yerine geçen isim belli oldu.
Politika - Politika
6 saat 19 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 ülkenin büyükelçisini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Honduras, Namibya, İzlanda, Mozambik Mauritius, Nepal, Laos Büyükelçilerini kabul etti.
Politika - Politika
6 saat 48 dakika önce

İmamoğlu'na siyasi yasak davası ertelendi

Ekrem İmamoğlu'nun 'siyasi yasak' davasından karar çıkmadı. Ertelenen davada bir sonraki duruşma 31 Mayıs'ta görülecek.
 - Bahçeli'nin videosundaki gönderme kime?
6 saat 59 dakika önce

MHP lideri Bahçeli'nin videosundaki gönderme kime? Semih Yalçın tgrthaber.com.tr'ye açıkladı

MHP Lideri Bahçeli'nin, Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısı eşliğinde yayımlanan videosu, Cumhur İttifakı'na ve "AK Parti'ye bir mesaj olarak lanse edildi. Bu yöndeki iddialara cevap yetkili ağızdan geldi. MHP Genel Yardımcısı Semih Yalçın, işin aslını tgrthaber.com.tr'ye açıkladı.
 - CHP'den Kılıçdaroğlu'na cevap
7 saat 39 dakika önce

CHP'den Kılıçdaroğlu'na cevap: Siyaset sıkılı yumrukla değil akılla yapılır

Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye hazırlanan Özgür Özel'e yönelik eleştirisine CHP'den cevap geldi. Tüm siyasi partilerle görüşebileceklerini söyleyen CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önündeki döneme bakıyor" dedi.
 - 'Hâlâ karar verilmedi'
23 saat 29 dakika önce

AK Parti Grup Başkanı Güler'den AYM'ye HDP tepkisi: Hâlâ karar verilmedi 

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, HDP'nin kapatma davası ile ilgili Anayasa Mahkemesi'ne eleştirilerde bulundu. Terörle iltisaklı olmasına rağmen kapatma davasının sonuçlanmadığını söyleyen Güler, "Maalesef farklı niyetler taşıyan çok değişik bir durum var." dedi.  
 - AK Parti'den 'parlamenter sisteme' veto
24 Nisan 2024 - 22:30

AK Parti'den 'parlamenter sisteme' veto: İyileştirme var, dönüş yok 

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TGRT Haber'de politika gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Muhalefetin genel seçimlerden önce gündeme getirdiği 'parlamenter sisteme dönüş' sözlerine kapıyı kapatan Güler, "Sistemde eksiklikler olabilir, geliştirilebilir" dedi. 
 - AK Parti'den yeni anayasa açıklaması
24 Nisan 2024 - 22:09

AK Parti'den yeni anayasa açıklaması: Siyasi partilerin kapısı çalınacak

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TGRT Haber'de yeni anayasa konusuna ilişkin açıklamalarda bulunarak diğer siyasi partilerle görüşmeler olacağını söyledi.
 - 'İlk önce balya balya paraları açıklasın'
24 Nisan 2024 - 21:55

Kılıçdaroğlu'nun Özgür Özel eleştirisine AK Parti'den ilk yorum: İlk önce balya balya paraları açıklasın

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmeyi eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun bu eleştirisine AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Keşke Kemal Bey kendi döneminde yaşanan olaylara cevap verseydi" diyerek cevap verdi. 
Politika - Politika
24 Nisan 2024 - 20:21

İYİ Parti'de kurultayın yeri belli oldu 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nı, 27 Nisan Cumartesi günü ATO Congresium'da yapılacağını açıkladı. 
 - Özgür Özel'e çok sert gönderme
24 Nisan 2024 - 19:51

Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e sert gönderme! Erdoğan ile görüşmesi CHP'de kriz çıkardı

CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin şu anki Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 'anayasa' görüşmesine sosyal medyadan isim vermeden sert tepki gösterdi.
 - Hulusi Akar'dan 'savaş' sözleri
24 Nisan 2024 - 19:32

Hulusi Akar'dan 'savaş' sözleri: Bir tarafta nükleer silah diğer tarafta sapan var

Türk savunma sanayisinin zirveye doğru yükseldiğini belirten TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Orta Doğu'daki krize değinerek “Bu savaş değil; bir tarafta nükleer silah dahil her şey var diğer tarafta sapan taşları var” dedi.
 - Bahçeli'nin videosu dikkat çekti 
24 Nisan 2024 - 19:01

MHP'den Ferdi Tayfur'lu paylaşım! Bahçeli'nin videosu dikkat çekti 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) resmi sosyal medya hesabından Devlet Baçeli'nin videosunu paylaştı. MHP lideri Bahçeli'nin yürüdüğü anların yer aldığı görüntülerde Ferdi Tayfur'un 'Söyleten Sensin' şarkısı arka fonda çalındı. 
 - 'O iş artık bitti!'
24 Nisan 2024 - 16:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail ile ticaret hakkında net mesaj: O iş bitti

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Ankara'da ortak basın toplantısında konuştu. Terörle mücadele konusunda Alman makamlarından destek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklik hukukuna zarar veren bu örgütlerle mücadelede daha etkin iş birliğine ihtiyacımız var" dedi. İsrail ile ticari ilişkiler hakkında da konuşan Erdoğan, " Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti" ifadesini kullandı.
 - Almanya Cumhurbaşkanı Türkiye'de
24 Nisan 2024 - 13:36

Almanya Cumhurbaşkanı Külliye'de: Cumhurbaşkanı Erdoğan törenle karşıladı

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Külliye'de resmi törenle karşıladı.
 - CHP'ye İYİ Parti'den transfer
24 Nisan 2024 - 13:03

Son dakika... İYİ Partili Milletvekili CHP'ye katıldı! Rozetini Özgür Özel taktı

Son dakika haberi: İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı. Yanıkömeroğlu'na CHP rozetini takan Özgür Özel, "Türkiye İttifakı için önemli katkılarını İstanbul seçimlerinde de gördük. Bundan sonra da kendisine çok iş düşecek" dedi.
 - Bakan Tunç'tan flaş açıklama
24 Nisan 2024 - 11:40

DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama

Son dakika haberi... Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'ye kapatma davasıyla ilgili tartışmalara ilişkin çarpıcı mesajlar verdi. Bakan Tunç, "Geçmişte terörle irtibatı nedeniyle kapatılan partiler oldu. DEM Parti aynı yolu izlerse aynı muameleyle karşılaşır" dedi.
Politika - Politika
24 Nisan 2024 - 10:24

İYİ Parti'den ayrılan 2 milletvekili CHP'ye geçiyor! Rozetlerini Özgür Özel takacak

İYİ Parti'den istifa eden 2 milletvekilinin CHP'ye geçeceği iddia edildi. CHP lideri Özgür Özel'in iki vekile bugünkü grup toplantısında rozet takacağı belirtildi.
 - ASAL Araştırma'dan çarpıcı anket
24 Nisan 2024 - 08:26

ASAL Araştırma'dan dikkat çeken anket sonuçları! Bu pazar milletvekili seçimi olsa...

Yerel seçimlerin ardından erken seçim spekülasyonları sürerken ASAL Araştırma Şirketi, dikkat çeken bir anket düzenledi. "Bu pazar seçim olsa  olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz?" sorusunun yöneltildiği araştırmada Cumhur İttifakı'nın 2014 seçimlerine göre oy kaybı yaşadığı, CHP'nin ise 1 puan daha yükseldiği sonucu çıktı
Sona Git