Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2014 15:47

Hükümetimizi ve Başbakanımızı yıpratmaya çalışan bir merkez var

Bülent Arınç, ''AK Parti hükümetini, Başbakanımızı yıpratmaya çalışan bir merkez var. Bunlar teşhis edildi, tespit edildi'' dedi.

Hükümetimizi ve Başbakanımızı yıpratmaya çalışan bir merkez var
hükümet bülent arınç,başbakan,yıpratmak,

Busa'da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısına konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bugün AK Parti hükümetini, Başbakanımızı yıpratmaya çalışan bir merkez var. Bu merkezin yargısında da medyasında da başka yerlerinde de bir üst akıl tarafından işleri planlayan ve tek bir amaca yönelik, planlı hareket içerisinde bulunan insanlar var. Bunlar teşhis edildi, tespit edildi'' ifadelerini kullandı.Arınç, "Bu hükümet varsa o cemaat da o cemaatlar da var olacaktır. Bu hükümet olmazsa o cemaat da bütün cemaatler de yok olacaktır" şeklinde konuştu."Milyonlarca insanla bizim bir kavgamız yok" diyen Arınç, konuşmasını şöyle sürdürdü:"Başbakanımızın içi yanıyor da onun için bazı şeyleri yüksek perdeden söylüyor. Siz onun bildiklerini bilseydiniz daha kötü şeyler söylerdiniz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...