Tgrt Haber
25 Aralık 2016 15:11

Hükümetten düşen Rus uçağıyla ilgili ilk açıklama

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Karadeniz’e düşen Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığı'na ait uçakta hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına ve Rus halkına başsağlığı diledi.

Hükümetten düşen Rus uçağıyla ilgili ilk açıklama
hükümet,rus uçağı,

Milli  Savunma Bakan Fikri Işık, uçağın düşmesi nedeniyle Rusya’ya taziye mesajı gönderdi. Milli Savunma Bakanı Işık’ın taziye mesajında şu ifadelere yer verildi:  "Bu sabah Soçi'den kalkan Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığı'na ait TU-154 tipi askeri nakliye uçağının Karadeniz'de Rus arama kurtarma sahası içinde bulunan bir yere düştüğünü ve uçakta bulunan mürettebat ile yolcuların hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Bu elim kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine ve bütün Rus halkına başsağlığı diliyorum."

DIŞİŞLERİ'NDEN DÜŞEN RUS UÇAĞI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Dışişleri Sözcüsü Müftüoğlu, "Dost Rus halkına ve devletine başsağlığı diliyoruz" dedi.

Dışişleri'nden düşen Rus uçağı ile ilgili açıklama
Dışişileri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu,  bugün düşen Rus uçağıyla ilgili kendisine yöneltilen bir soruyu yanıtladı. Rusya Savunma Bakanlığı'na ait Tupolev-154 tipi bir uçağın, 84 yolcu ve 8 mürettebatla bu Sabah Karadeniz'e düştüğünün derin üzüntüyle öğrenildiğini belirten Müftüoğlu,"Başta hayatını kaybedenlerin aileleri ve yakınları olmak üzere dost Rus halkına ve devletine başsağlığı diliyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...