Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 May 2016 06:52

İşte Ahmet Davutoğlu'nun yeni evi

Başbakanlık koltuğunu Binali Yıldırım’a bırakan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Başbakanlık Resmi Konutu’nu pazar günü tamamen boşaltacak.

İşte Ahmet Davutoğlu'nun yeni evi
ahmet davutoğlu, ahmet davutoğlu evi

Ankara Çayyolu’ndaki Gülve Villaları adlı sitedeki evi kiralayan Davutoğlu, pazartesi günü yeni evine taşınacak. Ağırlıklı vaktini İstanbul’da geçirecek olan Davutoğlu, Ankara’ya geldiği dönemlerdeki çalışmalarını ise bu evden yürütecek. 6 odası 1 salonu bulunan, yaklaşık 400 metrekareye yakın bir alan üzerine yapılan müstakil villanın özel bahçesi de bulunuyor. Davutoğlu’nun oturacağı villanın yer aldığı sitede 11 ev daha bulunuyor.

Sitedeki satılık evlerin fiyatının 1.5 ila 2 milyon TL arasında olduğu, bölgedeki kiraların da 4 ila 10 bin TL arasında değiştiği belirtildi. Davutoğlu’nun bilkent Üniversitesi’nde okuyan oğlu Mehmet Davutoğlu da burada yaşayacak. Ev eski CHP lideri Deniz Baykal’ın evine de 500 metre mesafede bulunuyor.  
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...