Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2015 15:44

İşte Başbakan Davutoğlu'nun sesini düzelten iksir

Seçim öncesi yoğun miting programları olan siyasilerin en çok karşılaştıkları sağlık sorunlarından biri de ses kısıklığı. Mitinglerde sesi kısılan Başbakan Davutoğlu'nun sesini düzelten formül ise Samsun mitinginde belli oldu

İşte Başbakan Davutoğlu'nun sesini düzelten iksir
başbakan davutoğlu,iksir,formül,

Bağırarak ve uzun süre konuşmak, ses tellerine zarar verebiliyor. Bu durumdan en çok da seçim arifesindeki siyasiler etkileniyor. Bazen günde 2- 3 miting yapmak durumunda olan siyasi liderlerin en çok karşılaştığı sağlık sorunları arasında ses kısıklığı başı çekiyor.
Ses kısıklığı sorunu yaşayan liderlerden biri de Başbakan Ahmet Davutoğlu oldu. Davutoğlu'nun zaman zaman günde üç kez miting yapması ses tellerine zarar vermişti ancak önceki gün yapılan Samsun mitinginde Davutoğlu'nun ses tonunun normale döndüğü görüldü.
Habertürk'ten Arif Akdoğan'ın haberine göre, Davutoğlu'nun sesindeki düzelmenin nedeni de Samsun mitinginde belli oldu.
Davutoğlu'nun kürsünün önünde bulunan bardaktan iki kez özel bir karışım içtiği fotoğraflara yansıdı.Karışımın Davutoğlu'nun sağlık ekibince hazırlanan "ballı ıhlamur" olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...