Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Nisan 2018 18:13

Karamollaoğlu, Akşener'in ardından Kılıçdaroğlu ile görüştü

Ankara'da partilerin görüşme trafiği devam ediyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollağolu, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile 15 dakika süren görüşme yaptı. Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile de bir araya geldi. Karamollaoğlu, görüşme sonrası, "1-2 gün içinde her şey netleşecek" açıklamasında bulundu.

Karamollaoğlu, Akşener'in ardından Kılıçdaroğlu ile görüştü
Karamollaoğlu,kılıçdaroğlu

Muhalefette ittifak arayışları sürerken yoğun görüşme trafiği bugün de devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile dün görüşen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollağolu, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile bir araya geldi.

Akşener ile Karamollaoğlu'nun İYİ Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmesi, yaklaşık 15 dakika sürdü.

Edinilen bilgiye göre, görüşmede Karamollaoğlu, Gül ismini Akşener'e bir kez daha iletti. Akşener ilk tur için partilerin kendi adaylarını koyması gerektiğini yeniden iletti.

KARAMOLLAOĞLU: ZAMAN İÇERİSİNDE ORTAYA ÇIKACAK

Görüşmenin ardından gazetecilerin açıklama yapıp yapmayacağına yönelik sorusu üzerine Karamollaoğlu, "Kısa görüşmelerin açıklaması olmaz. Doğru, gerçekten trafik yoğun. Allah yardım etsin. Bunların hepsi zaman içerisinde ortaya çıkacak" dedi.

KILIÇDAROĞLU İLE DE GÖRÜŞTÜ

Karamollaoğlu, görüşmenin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya geldi. Görüşme sonrası açıklamada bulunan Karamollaoğlu, "1-2 gün içinde her şey netleşecek" ifadesini kullandı.

Abdullah Gül, dün Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu ile iki saati aşkın görüşme gerçekleştirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...