Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 May 2016 18:41

Kayseri'nin 3 ilçesinde MHP teşkilatı kapatıldı

MHP Genel Başkanlığınca Kayseri'de Pınarbaşı, Bünyan ve Özvatan ilçelerinin parti teşkilatlarının kapatıldığı bildirildi.

Kayseri'nin 3 ilçesinde MHP teşkilatı kapatıldı
mhp, teşkilat, kapatma,

MHP Genel Başkanlığınca Kayseri'de Pınarbaşı, Bünyan ve Özvatan ilçelerinin parti teşkilatlarının kapatıldığı bildirildi.

Pınarbaşı ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Dursun Ataş, yaptığı açıklamada, Genel Merkez'in kararına tepki göstererek, MHP ilçe yönetiminin görevden alınmadığını, teşkilatın tamamen kapatıldığını belirtti.

Teşkilatın kapatılma gerekçesini bilmediklerini ifade eden Ataş, şunları söyledi:

"Bu konuda herhangi bir savunma alınmadı. Kayseri'nin en başarılı ilçe teşkilatının görevden alınması doğru değil. 12 yıldır ilçe başkanı olarak görev yapan Fehmi Çolak ve ekibi, Kayseri'nin en eski ve en başarılı ilçe teşkilat mensuplarıydı. İlçe teşkilatı görev süreci içerisinde her seçimi Kayseri ve Türkiye ortalamasının çok çok üzerinde oy alarak tamamlamıştır. İki yerel seçimde de Pınarbaşı, Kaynar ve Pazarören olmak üzere bütün belediyeleri rekor oylarla kazanarak partimiz adına büyük başarılara imza atmıştır. İlçe Başkanımız Fehmi Çolak, çok sağlam bir ülkücüdür, yaşımız kadar ülkücülük geçmişi olan bir ağabeyimizdir. Ülkücülüğünden şüphe edenin ülkücülüğünden şüphe ederim. Hiçbir zaman çıkarı ve menfaati için siyaset yapmayan bir ağabeyimizdir. Gerçekten bazı şeyleri anlamakta zorlanıyoruz."

"Türkeş'in ilçesinin teşkilatsız kalması üzüntü vericidir"

Pınarbaşı'nın, kurucu Genel Başkan Alparslan Türkeş’in ilçesi olduğunu anlatan Ataş, "Başbuğ Alparslan Türkeş'in ilçesinin teşkilatsız kalması üzüntü vericidir. İyi niyetli bütün MHP'li ve ülkücüleri üzmüştür." ifadelerini kullandı.

Dursun Ataş, Bünyan ve Özvatan ilçe teşkilatlarının da kapatıldığını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...