Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Nisan 2015 17:57

Kayseri ve Van'da CHP depremi

Kayseri'de CHP Sarıoğlan İlçe Başkanlığı yönetiminden 9 üye istifa ederken, CHP Van İl Başkanı Cemal Şen ise Genel Merkez tarafından görevinden alındı.

Kayseri ve Van'da CHP depremi
chp, deprem, istifa,

Kayseri'de CHP Sarıoğlan İlçe Başkanlığı yönetiminden 9 üye istifa etti.İlçe Başkanı Barış Çağdaş Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe yönetiminin 11 kişiden oluştuğunu belirtti.Yönetimden 9 kişinin istifa ettiğini söyleyen Doğan, "Bunun sonucunda ilçe yönetimi düştü. Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirme yapılmasını bekliyoruz" dedi. "Bu olaylar CHP'nin içinde olan bir sıkıntıdır. Benim açımdan bir sıkıntı yok" ifadesini kullanan Doğan, CHP'nin bir neferi olarak partisini iktidara taşımak için elinden geleni yapacağını kaydetti.Doğan, "Bana partimde hangi kademede görev verilirse ben orada görev yaparım. Geçmişte ilçe başkanlığı yaptım şimdide normal üye olarak görevimi yapıyorum" diye konuştu.

CHP Van İl Başkanı görevinden alındı

Bu arada CHP Van İl Başkanı Cemal Şen, bugün Genel Merkez tarafından görevinden alındı.

Küsmediğini fakat çok kırıldığını söyleyen Şen, "CHP'nin bu kararı gerçekten kendi ideolojik yapısına aykırıdır. Yine CHP'ye katkı sunmaya çalışacağım. Hukuki hakkımı kullanarak antidemokratik bir şekilde görevimden alındığım için itiraz hakkımı kullanacağım" dedi.

Önümüzdeki 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi, CHP'nin Van'da 3.5 yıldır İl Başkanlığı görevini yapan Cemal Şen görevinden alındı.

Şen'in yerine ise İlkay Gökdere getirildi.

Bu uygulamanın yasal bir dayanağı olmadığını öne süren Şen, küsmediğini fakat kırgın olduğunu söyledi. CHP için çalışacağını söyleyen Şen, "CHP'nin bu kararı gerçekten kendi ideolojik yapısına aykırıdır. Benim 36 yıllık bir siyasi geçmişim var. Yine CHP'ye katkı sunmaya çalışacağım. Küsmem ama çok kırıldım. Hukuki hakkımı kullanarak antidemokratik bir şekilde görevimden alındığım için itiraz hakkımı kullanacağım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...